Στο σχολείο την περιγελούσαν και την φώναζαν χοντρή. Σήμερα είναι νικήτρια στα Καλλιστεία και διάσημο μοντέλο

Ο σχολικός εκφοβισμός μπορεί να επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό τους περισσότερους ανθρώπους. Ωστόσο, ένα ασχημόπαπο αποφάσισε να μην αφήσει την κακοποίηση να την κρατήσει κάτω.

Η Joanna Joseph έχασε το επιπλέον βάρος που είχε στο σχολείο και μεταμορφώθηκε σε μία πανέμορφη βασίλισσα ομορφιάς μέσα σε μερικά χρόνια. Η γυναίκα από την Μαλαισία τώρα μοιράζεται την ιστορία της επιτυχίας της για να εμπνεύσει νεαρά άτομα.

Η Joanna Joseph είχε δύσκολη παιδική ηλικία. Όταν ήταν μικρή, την πείραζαν συνεχώς νταήδες για το βάρος της. Όταν ήταν στο λύκειο αποφάσισε πως δεν ήθελε άλλο να είναι το ασχημόπαπο.

Επειδή ήταν μοναχοπαίδι και η οικογένειά της την αγαπούσε πολύ, της έδιναν να τρώει όσο ήθελε. Αυτό την έκανε να φτάσει τα 60 κιλά ενώ ήταν μόλις 7 χρονών, με αποτέλεσμα να ήταν το πιο χοντρό παιδί στο νηπιαγωγείο.

Όταν ήταν 13 είχε φτάσει να ζυγίζει 104 κιλά.

Δυστυχώς, κανείς δεν την υποστήριζε στο σχολείο, ούτε οι φίλοι της αλλά ούτε και οι καθηγητές της.

«Είχα πέσει σε κατάθλιψη γιατί δεν είχα κανέναν να μιλήσω. Είχα μόνο το ημερολόγιό μου και την μουσική που με κράτησαν από το να τρελαθώ.»

Είπε πως το είδωλό της, Justin Bieber, την ενέπνευσε να ξεκινήσει την μεταμόρφωση.

Τα πράγματα άλλαξαν όταν έγινε 15. Αποφάσισε πως δεν θα ανεχόταν άλλο το bullying και ήταν έτοιμη να ελέγξει το βάρος της. Άλλαξε την διατροφή της και έκοψε τα γλυκά.

“Έκανα γυμναστική δύο ώρες κάθε μέρα στο σπίτι και πήγαινα για τρέξιμο το απόγευμα.”

Η νεαρή βασίλισσα ομορφιάς έχει ένα ενδιαφέρον μήνυμα για τους νταήδες.

“Πιστεύω πως οι νταήδες νιώθουν ανασφάλεια για τον εαυτό τους και έτσι πειράζουν τους άλλους για να νιώσουν καλύτερα. ”

“Αντιθέτως, αγαπήστε τον εαυτό σας και στοχεύστε να εμπνεύσετε άλλους.”

Χρειάστηκε περίπου 6 μήνες για να αρχίσει να βλέπει την αλλαγή αλλά η σκληρή δουλειά της τελικά απέδωσε. Αφού έπεσε από τα 104 στα 53 κιλά, στέφθηκε Miss Selangor Earth 2016.

«Για όσους θέλετε να χάσετε βάρος, το μόνο που χρειάζεστε είναι αποφασιστικότητα και θέληση.»

Το 21χρονο μοντέλο αποφάσισε να γράψει και σε βιβλίο την ιστορία της γιατί θεώρησε πως αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να βοηθήσει άλλους.

«Το να σκέφτεστε όσους σας κορόιδευαν σίγουρα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε.»

“Συνεχίστε να προχωράτε και θα δείτε τα αποτελέσματα που θέλετε.”

Το βιβλίο της “Live To Inspire (The Joanna Joseph Style)” δίνει έμφαση στην σημασία του να χάσουμε βάρος με υγιή τρόπο. Μπορείτε να βρείτε και συμβουλές υγείας στον λογαριασμό της στο Instagram

Πηγή: true.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: