Στο Παρίσι από σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας

Στο Παρίσι βρίσκεται από σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και σύμφωνα με το πρόγραμμά του θα παραμείνει στην Πόλη του Φωτός μέχρι και την Πέμπτη.

Ειδικότερα σήμερα στις έξι το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και στις 20:30 το βράδυ θα συμμετέχει σε δείπνο των διοργανωτών της εκδήλωσης εγκαινίων της έδρας Δημοσίου Χρέους του Πανεπιστημίου Sciences Po, που γίνεται προς τιμήν του, με την παρουσία «διανοουμένων, ακαδημαϊκών, επιχειρηματιών και opinion makers», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Όσον αφορά το επόμενο διήμερο έχουν προγραμματιστεί τα εξής:

Τετάρτη

13:00 Γεύμα με απερχόμενο επίτροπο οικονομικών Pierre Moscovici.

16:35 Συνάντηση με πρύτανη του Πανεπιστημίου Sciences Po, Enrico Letta, και τον πρόεδρο έδρας Δημοσίου Χρέους, Frédéric Mion.

17:15 Ομιλία στην εκδήλωση εγκαινίων έδρας δημοσίου χρέους της σχολής, με τίτλο «Μαθήματα από την Ελλάδα: συζήτηση με τον Αλέξη Τσίπρα», τη συζήτηση διευθύνει ο πρύτανης της σχολής και πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Enrico Letta.

19:00 Συνάντηση με νέους Γάλλους ακτιβιστές, καλλιτέχνες, ερευνητές, start uppers, και εκπρόσωπους της κοινωνίας των πολιτών.

Πέμπτη

10:00 Συνάντηση με τον Γάλλο Οικονομολόγο Thomas Piketty.

Πολιτική

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: