Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο Νίκος Κοκλώνης (βίντεο)

Έμφραγμα υπέστη ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

“Τώρα ευτυχώς είμαι καλά. Η τηλεοπτική σεζόν ήταν δύσκολη. Είμαι στο νοσοκομείο, είμαι καλύτερα. Δεν πίστευα ότι θα ήταν κάτι τόσο σοβαρό για αυτό και δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να ακυρωθεί το γύρισμα”, είπε ο γνωστός παρουσιαστής μιλώντας στην εκπομπή του Open ‘Ευτυχείτε’.

“Εγώ είμαι σπίτι, έχω τελειώσει τη γυμναστική, περιμένω να ετοιμαστώ να πάω στο στούντιο και ξαφνικά νιώθω μία κράμπα στο πόδι. Σηκώνομαι για να μου περάσει η κράμπα και σε λίγα δευτερόλεπτα βρίσκομαι πεσμένος στο πάτωμα. Όλα έσβησαν, ήταν όλα μαύρα — χτύπησα τη μύτη μου και το πόδι μου — με σήκωσαν κάτι φίλοι που ήταν εκεί, είχα αίματα, μόλις τελείωσε το γύρισμα δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Μου έλεγαν να πάω στο νοσοκομείο, εγώ δεν ήθελα, ήθελα να πάω σπίτι να κοιμηθώ. Εάν είχα πάει σπίτι δεν θα είχα ξυπνήσει.

Πάω στο νοσοκομείο κάνω τις εξετάσεις και μου λένε ότι έχει πέσει το ζάκχαρο μου και να φάω κάτι. Μόλις επιστρέφω μου λένε γρήγορα πρέπει να μπεις μέσα. Βρήκαμε ότι έχεις δύο δείκτες πολύ ανεβασμένους και άρχισαν καρδιογραφήματα και όλα τα άλλα… Θα μείνω σίγουρα κάποιες μέρες επειδή ήταν και θέμα υπερκόπωσης όλο αυτό για να πάρω λίγο τα πάνω μου και θα είμαι καλά”, συμπλήρωσε.

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: