Στο νοσοκομείο η Μενεγάκη: Τα ενθέματα σιλικόνης και το χειρουργείο

Προβληματισμένη κι ανήσυχη φέρεται να είναι αυτή την περίοδο η Ελένη Μενεγάκη και ο λόγος δεν είναι τα νούμερα της εκπομπής της, αλλά ένα ιατρικό θέμα… Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, η αιτία είναι τα ενθέματα σιλικόνης, τα οποία δεν αποκλείεται να την οδηγήσουν ακόμη και στο χειρουργείο!

«Ήταν ένας από του τακτικούς ελέγχους στους οποίους υποβάλλεται η Ελένη Μενεγάκη που επιβάλλεται όταν μια γυναίκα έχει υποβληθεί σε επέμβαση αυξομείωσης του μεγέθους του στήθους της, αλλά σε αυτή οι γιατροί διαπίστωσαν κάποια ανησυχητικά πράγματα, τα οποία δεν αποκλείεται να την οδηγήσουν στο χειρουργικό κρεβάτι», αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Οι γιατροί εξήγησαν στην παρουσιάστρια ότι πιθανότατα θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση των ενθεμάτων που έχουν χρησιμοποιηθεί στο στήθος της, κάτι που γίνεται ούτως ή άλλως όταν παρέλθει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αλλά και επειδή τα συγκεκριμένα που έχουν χρησιμοποιηθεί στην ίδια, πλέον θεωρούνται ξεπερασμένα κι όχι ενδεδειγμένα.

Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με το Ciao, ήθελε να αναβάλει τη διαδικασία, όμως οι γιατροί της επεσήμαναν πως υπάρχει πιθανότητα επιπλοκών αν αφήσει να περάσει καιρός. Έτσι, είναι προς το παρόν προβληματισμένη αφού δεν ξέρει εάν θα κάνει γιορτές στο νοσοκομείο ή σπίτι της με την οικογένειά της.

tff.gr

lifestyle

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: