Στο νέο κατάστημα Αxel στην Κύπρο θα βιώσεις την απολυτή εμπειρία shopping!

Αν ζεις στην Κύπρο, λατρεύεις τη μόδα και ετοιμάζεσαι να ξεκινήσεις τις εξορμήσεις σου στα καταστήματα για να βρεις τα πιο γιορτινά fashion outfits και αξεσουάρ, τότε σου έχουμε υπέροχα νέα. Διότι μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες μόδας επεκτείνεται και εγκαινιάζει ένα ολοκαίνουριο κατάστημα στο Νησί της Αφροδίτης!

Ο λόγος για την αγαπημένη μας Αxel, η οποία επέλεξε τη Λευκωσία και συγκεκριμένα, το Nicosia Mall για να ανοίξει το 13ο της κατάστημα. Πλέον, λοιπόν, στο πολυσυζητημένο εμπορικό κέντρο της κυπριακής πρωτεύουσας μπορείς να βρεις και να δοκιμάσεις τα αγαπημένα σου Αxel ρούχα, αξεσουάρ και υποδήματα και να βιώσεις μία υπέροχη εμπειρία shopping!

Γιατί αξίζει να ανακαλύψεις την Αxel

Στην περίπτωση που θέλεις να γνωρίσεις ακόμη καλύτερα την Αxel, σίγουρα αξίζει να μάθεις πως είναι μία από τις πλέον δημοφιλείς fashion εταιρείες και ότι από το 1999, δημιουργεί μοναδικές συλλογές για γυναίκες κάθε ηλικίας. Μάλιστα, έχει καταφέρει να αποκτήσει σημαντική διεθνή παρουσία και μία «ματιά» στις νέες της συλλογές θα σε βοηθήσει να καταλάβεις το γιατί την προτιμούμε εδώ και πολλά χρόνια. Το πλέον σημαντικό στοιχείο για εμάς είναι σίγουρα το ότι σχεδιάζει ρούχα και items τα οποία μας χαρίζουν κομψότητα, θηλυκότητα και άνεση.

Στο νέο κατάστημα Αxel στην Κύπρο θα βιώσεις την απολυτή εμπειρία shopping!

Φέτος, λοιπόν, η Axel δημιούργησε ένα νέο «σπίτι» στο Nicosia Mall το οποίο πρέπει να επισκεφτείς το επόμενο διάστημα. Διότι δεν είναι μόνο οι συλλογές της εταιρείας που θα σε ενθουσιάσουν, αλλά και ο απίστευτος χώρος που διαμόρφωσε στο γνωστό εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας! Σε αυτό, λευκές και ροζ αποχρώσεις πλαισιώνονται από μοναδικά rose gold στοιχεία, συνθέτοντας μία εικόνα πολυτελούς «φρεσκάδας» και κάνοντας το shopping μία πραγματικά απολαυστική εμπειρία.

Αφού, λοιπόν, δεις και χαρείς τον χώρο, θα αρχίσεις την έρευνά σου για να ανακαλύψεις τα κατάλληλα για εσένα fashion items. Στις ολοκληρωμένες συλλογές Axel, Axel Concept και Ιf καθώς και την παιδική συλλογή για τις μικρές κυρίες Axel Girl, θα βρεις υπέροχες προτάσεις για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Εκτός από ρούχα, μάλιστα, θα έχεις την ευκαιρία να δεις μία μεγάλη ποικιλία από εντυπωσιακά υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ, τα οποία θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μοναδικά total looks.

Στο νέο κατάστημα Αxel στην Κύπρο θα βιώσεις την απολυτή εμπειρία shopping!

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να αναδείξεις με τον πιο κομψό τρόπο τη θηλυκότητά σου και παράλληλα, να απολαύσεις μία ξεχωριστή εμπειρία αγορών αυτόν τον Χειμώνα, κάνε μία στάση από το κατάστημα της Axel στο Nicosia Mall. Οργάνωσε από τώρα τη λίστα με τα items που θέλεις να αποκτήσεις αυτές τις γιορτές και τα looks που επιθυμείς να δημιουργήσεις τη νέα σεζόν και απόλαυσε τη shopping εμπειρία σου σε αυτόν τον ολοκαίνουριο και πραγματικά ιδιαίτερο χώρο!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: