Στο Λονδίνο για το Ιωβηλαίο της Ελισάβετ Χάρι και Μέγκαν – Δεν θα είναι δίπλα της στο Μπάκιγχαμ

Το ζεύγος των Σάσeξ θα παραβρεθεί στις εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια της βασίλισσας στον θρόνο  — Η Ελισάβετ «έκοψε» και τον γιο της Αντριου από το μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ με τα παιδιά τους θα παραβρεθούν στις εκδηλώσεις για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’, δηλαδή τα 70 χρόνια της στον θρόνο.

Πάντως το ζεύγος, που ζει πλέον στις ΗΠΑ, έχοντας πάρει αποστάσεις από τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, δεν έχει προσκληθεί από τη βασίλισσα στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ όπου θα παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις με την οικογένειά της.

Εκπρόσωπος του παλατιού εξήγησε στη Daily Mail ότι «μόνο τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που αυτό το χρονικό διάστημα αναλαμβάνουν επίσημα βασιλικά καθήκοντα εκ μέρους της βασίλισσας» θα βρίσκονται εκεί.

Αυτό σημαίνει ότι ούτε ο γιος της βασίλισσας, πρίγκιπας Άντριου, θα παραβρεθεί στο μπαλκόνι με απόφαση της Ελισάβετ. Το όνομα του Αντριου έχει συνδεθεί με την υπόθεση του παιδεραστή δισεκατομμυριούχου Τζεφ Επστάιν που έχει αυτοκτονήσει στη φυλακή. Οι δύο τους είχαν φιλικές σχέσεις για σειρά ετών.

Την πληροφορία για το ταξίδι του Χάρι και της Μέγκαν, τον Ιούνιο, επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος του ζεύγους.

Εχουν προσκληθεί σε άλλες εκδηλώσεις,όπως τη λειτουργία στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, στο Λονδίνο, στις 3 Ιουνίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Βήμα — βήμα η διαδικασία για να πάρετε την επιστροφή έως €600 του ηλεκτρικού ρεύματος

Αυτός είναι ο 55χρονος από την Καβάλα που στραγγάλισε τη σύζυγό του και μετά επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Νέο πλήγμα σε ρωσική φρεγάτα στη Μαύρη Θάλασσα αναφέρουν τα τοπικά μέσα της Ουκρανίας

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: