Στο «κόκκινο» η ένταση στο Survivor – Τηλεθέαση και… διαρροές – Τι θα δούμε σήμερα (video+trailer)

Τέσσερις «Διάσημοι» είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, σύμφωνα με την ψηφοφορία που έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor», κι αν εξαιρέσουμε τους δύο παίκτες από την ομάδα που κατάφεραν να κερδίσουν την ατομική ασυλία (Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιώργος Χρανιώτης) τότε οι υπόλοιποι παίκτες είναι όλοι… προτεινόμενοι.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, το χθεσινό επεισόδιο παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.451.838 τηλεθεατές. Στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 63,3%, ενώ έφτασε μέχρι και 70,9% (!), όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 47,6%.
Πόσο θα επηρεαστεί η ψυχολογία των «Διασήμων» μετά τη χθεσινή ψηφοφορία στο «Συμβούλιο του Νησιού»; Οι εντάσεις φαίνεται να κυριαρχούν στην παραλία και να συνεχίζονται στον αγωνιστικό χώρο, τόσο ανάμεσα στους παίκτες των «Διασήμων» όσο και των «Μαχητών», αλλά και μεταξύ τους. Θα καταφέρουν να αφήσουν τις λογομαχίες στην άκρη και να παλέψουν για το αποψινό έπαθλο του φαγητού;
Απόψε το βράδυ στις 9, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, προβάλλεται ένα ακόμη επεισόδιο του «Survivor» γεμάτο δράση, αγωνία και ανατροπές με τους «Διάσημους» και τους «Μαχητές» να αγωνίζονται για το έπαθλο του φαγητού.
Να σημειωθεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», από τους 4 υποψήφιους (Βο, Λάουρα Νάργες, Κώστας Κοκκινάκης και Ευριδίκη Βαλαβάνη) μάχη για την παραμονή τους στο ριάλιτι περιπέτειας δίνουν η Λάουρα και η Ευρυδίκη….
Δείτε το trailer για το αποψινό επεισόδιο.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: