Στο Jeep Camp  μπορείτε να πάρετε μια γεύση από  off-road  οδήγηση

 

Σας δίνω μια είδηση για να χαρείτε όλοι εσείς που αγαπάτε την off road οδήγηση. To Jeep Camp ξεκίνησε και πάλι να λειτουργεί από το  Σάββατο 22/10. Εκεί σας περιμένουν τα Jeep όπου μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις ικανότητές τους.  Άλλωστε για τα Jeep δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις.  Οι ικανότητες των μοντέλων της Jeep στην κίνηση εκτός δρόμου είναι παγκοσμίως γνωστές εδώ και 75 χρόνια με τα μοντέλα της εμβληματικής εταιρίας να κατακτούν απάτητα μονοπάτια σε όλο τον πλανήτη.

Η off-road οδήγηση πίσω από το τιμόνι ενός Jeep είναι μία πραγματικά απίστευτη εμπειρία. Τώρα, οι φίλοι της εταιρίας μπορούν να την ζήσουν από πρώτο χέρι στο Jeep Camp στην Γλυφάδα, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο off-road περιβάλλον που έχει σχεδιαστεί για να αποκαλύπτει τα εντυπωσιακά όρια πρόσφυσης των μοντέλων της μάρκας, πάντα με ασφάλεια.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Lancia — Jeep Hellas θα περιμένει τους φίλους της μάρκας και τις οικογένειές τους, για να τους δώσει τη δυνατότητα να οδηγήσουν τις διάφορες εκδόσεις του Jeep Renegade στο αυθεντικό τους περιβάλλον. Μια πλήρης δοκιμασία διαρκεί 15 λεπτά.

Το Jeep Camp περιλαμβάνει περάσματα από βαθιές παγίδες νερού και λάσπης, τραμπάλα, ανάβαση, κατάβαση και πλευρική κίνηση με μεγάλες κλίσεις, αλλά και κίνηση σε βραχώδες περιβάλλον, δοκιμασίες που όλα τα Jeep έχουν σχεδιαστεί για να υπερβαίνουν με άνεση, αποδεικνύοντας περίτρανα την υπεροχή τους.

Οι φίλοι της Jeep μπορούν να ενημερώνονται για το Jeep Camp καλώντας στα τηλέφωνα της AutoOne, επίσημου διανομέα της Jeep στο νομό Αττικής. Το Jeep Camp  Γλυφάδας  βρίσκεται στη  Λ. Βουλιαγμένης 87, θα είναι ανοικτό κάθε Σάββατο και Κυριακή και οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 10.00 έως τις 16.00.

( Πληροφορίες : Jeep — AutoOne Γλυφάδα (Λ. Βουλιαγμένης 88- Τηλέφωνο: 210 9644691) και Jeep — AutoOne Αμαρουσίου (Λ. Κηφισίας 30-Τηλέφωνο: 210 6890600)

 

 

 

Στο Jeep Camp  μπορείτε να πάρετε μια γεύση από  off-road  οδήγηση

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: