Στο Ισραήλ το «Football Stories» (trailer)

«Football Stories»: Τι κάνει τόσο ιδιαίτερο το Ισραηλινό ποδόσφαιρο και πώς ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Χάποελ Τελ Αβίβ και Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ?

Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου, στις 23:45 το βράδυ, στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λέντζας και ο Άγγελος Γιακουμίδης ταξιδεύουν στο Τελ Αβίβ αλλά και στην Ιερουσαλήμ, με σκοπό να γνωρίσουν την κουλτούρα του ισραηλινού ποδοσφαίρου, όπως αυτό εκφράζεται μέσα από την συνύπαρξη αλλά και τις αντιθέσεις 2 τόσο διαφορετικών πόλεων αλλά και ομάδων! 
Από τη μια πλευρά υπάρχει η Μπεϊτάρ, μία ομάδα παραδοσιακά συντηρητική και από την άλλη η Χάποελ του φιλελεύθερου και προοδευτικού Τελ Αβίβ, που συμβολίζει μία πιο ευρωπαϊκή πλευρά του Ισραήλ.
Οι δύο φίλοι θα βρεθούν και θα μιλήσουν με όλων των ειδών τους πρωταγωνιστές που συνθέτουν το ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό παζλ της χώρας!
Από τον επίτιμο καθηγητή κοινωνιολογίας Δρ Ίντο Νέβο που θα δώσει την ξεχωριστή του ερμηνεία πίσω από το ντέρμπι και τον αρχηγό της Μπεϊτάρ, Νταν Έϊνμπιντερ, που έχει ζήσει δεκάδες αγώνες, μέχρι οπαδούς και των δύο ομάδων. 
Τέλος, το επεισόδιο κορυφώνεται στο ολοκαίνουργιο και άκρως εντυπωσιακό στάδιο «Μπλούμφιλντ» στο Τελ Αβίβ, το οποίο αποτελεί έδρα της Χάποελ, όπου τόσο οι οπαδοί στις εξέδρες όσο και οι παίκτες μέσα στο  γήπεδο θα τα δώσουν όλα, στο πιο μεγάλο ντέρμπι της χώρας!

Σκηνοθετική Επιμέλεια: Γιώργος Λέντζας
Αρχισυνταξία: Αργύρης Κουρτίδης
Κάμερα: Θοδωρής Πλακίδης
Ήχος: Δημήτρης Μωυσιάδης
Εκτέλεση Παραγωγής: Goodfellas Production

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: