Στο fashion show του Saint Laurent τα μοντέλα περπάτησαν πάνω σε νερό κάτω από τον Πύργο του Eiffel

Η συλλογή για την άνοιξη και το φθινόπωρο του 2019 που παρουσίασε φέτος ήταν κάτι σαν λεύκωμα σκέψεων, μνήμης και συλλεκτικών κομματιών από όλες τις περασμένες δεκαετίες που ο οίκος μεσουρανούσε. Για ακόμα μία φορά λοιπόν, το προφίλ της γυναίκας που ενέπνευσε τον οίκο ανά τα χρόνια, ντύνεται με το πέπλο της σύγχρονης αισθητικής πραγματικότητας και το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο σε όλα τα looks που εμφανίστηκαν στο catwalk.

Το χαρακτηριστικό μαύρο του YSL μαζί με το λευκό, τα navy stripes αλλά και πινελιές χρώματος που είχε την απαραίτητη ένταση χωρίς να υπερκαλύπτει και να κυριαρχεί στο σύνολο ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά των looks. Η έμπνευση του Vaccarello από τα κοστούμια του οίκου το 1972 αλλά και οι πινελιές που διάλεξε από συλλογές των επόμενων δεκαετιών ήταν επίσης έντονα στοιχεία που χαρακτήρισαν στο fashion show.

Όλα αυτά συνέβησαν σε ένα σκηνικό μοναδικό, με τα μοντέλα να περπατούν πάνω σε νερό κάτω από τον Πύργο του Eiffel, ενώ το catwalk κοσμούσαν φωτιζόμενοι φοίνικες, σχεδιασμένοι από τον Vincent Lamouroux, δίνοντας έτσι μία διακριτική και κομψή τροπική πινελιά στον χώρο.

AP Photo/Christophe Ena

AP Photo/Christophe Ena

AP Photo/Christophe Ena

AP Photo/Christophe Ena

AP Photo/Christophe Ena

AP Photo/Christophe Ena

AP Photo/Christophe Ena

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Christophe Ena

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: