Στο έλεος των πλημμυρών η Αγγλία (video-φωτο)

Από το μεσημέρι του Σαββάτου οι κάτοικοι της βορειοδυτικής Αγγλίας καθώς και της Σκωτίας βρέθηκαν αντιμέτωποι με βιβλικές καταστροφές. Οι ισχυρές βροχοπτώσεις είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν οι δρόμοι, το νερό να μπει στα σπίτια και πολλές ζωές να κινδυνέψουν.

Συγκεκριμένα, η κακοκαιρία έπληξε το βορειοδυτικό τμήμα της Αγγλίας αλλά και πολλές περιοχές της Σκωτίας, καθιστώντας την επέμβαση του στρατού απαραίτητη για τη διάσωση των πολιτών. Παιδιά και ηλικιωμένοι χρειάστηκαν την επέμβαση των στρατιωτικών δυνάμεων, προκειμένου να αποχωρήσουν από τα σπίτια τους, ενώ στο Καρλάιλ το νερό σκέπασε έως και τα αυτοκίνητα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει αναφορά για κάποιον σοβαρό τραυματισμό, ωστόσο περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι χρειάστηκε να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Επιπλέον, περισσότερα από 60.000 νοικοκυριά δεν έχουν ρεύμα, ενώ οι αρχές παραμένουν σε πλήρη εγρήγορση προκειμένου να μεταφερθούν σε ασφαλές μέρος όλοι οι κάτοικοι.

Να σημειωθεί επίσης πως τα δρομολόγια των τρένων από την Αγγλία προς την Σκωτία αναγκάστηκαν να διακόψουν τη λειτουργία τους.

 

Δείτε τις φώτο εδώ:

 

Δείτε το βίντεο εδώ:

enikos.gr

karfitsa.gr-Diethni

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: