Στο Αγρίνιο ο Πάνος Σκουρλέτης – Οργισμένοι τον υποδέχθηκαν οι κάτοικοι

Ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, επισκέφθηκε σήμερα τις πληγείσες περιοχές του Αγρινίου, μετά τις πλημμύρες της περασμένης Παρασκευής και του Σαββάτου, όπου τον υποδέχθηκαν οι οργισμένοι κάτοικοι που είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται σε μια μέρα.

«Τα γνωρίζετε τα προβλήματα, τι κάνετε;», «Πνιγόμαστε», του έλεγαν απαριθμώντας τις ζημιές τους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σκουρλέτης επισκέφθηκε την περιοχή του Ζευγαρακίου Μακρυνείας που επλήγη περισσότερο από τη νεροποντή, συνοδευόμενος από τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα και τον δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, προκειμένου να διαπιστώσει το μέγεθος των καταστροφών.

Εκεί είχε διάλογο με τους οργισμένους κατοίκους, οι οποίοι εξέφρασαν τις διαμαρτυρίες τους σχετικά με τη διάθεση νερού και διάφορων ειδών πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς.

Στη συνέχεια έγινε επίσκεψη και στα Κλεισορεύματα ενώ ακολούθησε σύσκεψη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στο Μεσολόγγι, με τη συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών, του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, των δημάρχων Αγρινίου, Μεσολογγίου και Αμφιλοχίας, εκπροσώπων Αρχών και υπηρεσιακών παραγόντων.

 

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: