Στις ΗΠΑ ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ – Θα επισκεφθεί και τη γραμμή παραγωγής των μαχητικών F-35

Ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος μεταβαίνει στην Ουάσινγκτον εν μέσω της τουρκικής προκλητικότητας — Επίσημη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των υπουργών Άμυνας των δύο κρατών, Νίκου Παναγιωτόπουλου και Λόιντ Όστιν

Στην Ουάσινγκτον για σειρά πολύ σημαντικών επαφών φτάνει σήμερα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος την Πέμπτη θα δει τον ομόλογο του, αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού σε μια συγκυρία όπου η τουρκική επιθετικότητα και η εχθρική ρητορική προσλαμβάνουν ακραίες διαστάσεις.

Πέρα από τις επαφές που θα έχει και σε αλλά κέντρα λήψης αποφάσεων ο κ. Φλώρος θα πάει και στο Τέξας όπου θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της Lockheed Martin, εκεί βρίσκεται και η γραμμή παραγωγής των F-35.

Αμέσως μετά φτάνει στην Ουάσιγκτον και ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιώτοπουλος για επίσημη συνάντηση με τον ομόλογο του Λόιντ Όστιν στο Πεντάγωνο.

Όλες αυτές οι επαφές είναι εξαιρετικής σημασίας καθώς δίνεται η δυνατότητα στην ελληνική πλευρά να θέτει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα θέματα μας και τους προβληματισμούς μας στον αμερικανικό παράγοντα. Κάτι που δεν έχει την δυνατότητα να κάνει αντιστοίχως η Τουρκία.

Επομένως εκτιμάται ότι τις επόμενες εβδομάδες θα δούμε τον εκνευρισμό της να αυξάνεται ακόμη περισσότερο.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: