Στις φυλακές Κορυδαλλού επιστρέφει ο Κων. Γιαγτζόγλου

Με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών, ο Κωνσταντίνος Γιατζόγλου, ο οποίος κατηγορείται για την αποστολή τρομοδεμάτων στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και σε άλλους αξιωματούχους, θα επιστρέψει στις 10 Απριλίου στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η μεταγωγή γίνεται στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης των φυλακών Κορυδαλλού, ως φυλακής υποδίκων, όπως αναφέρει χαρακτηριστική η απόφαση της Επιτροπής.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται πως από τις φυλακές Κορυδαλλού θα φύγουν 52 κατάδικοι και θα μεταχθούν στο σωφρονιστικό κατάστημα 27 υπόδικοι, μεταξύ των οποίων είναι και ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου.

«Στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού προωθείται η πλήρης μετατροπή του σε κατάστημα υποδίκων. Γι’ αυτό το λόγο, αποφασίστηκε σήμερα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η μεταγωγή των πρώτων 52 καταδίκων από το Κ.Κ. Κορυδαλλού σε άλλα Καταστήματα και, παράλληλα, η μεταγωγή σ’ αυτό 27 υποδίκων. Η εκτέλεση αυτών των μεταγωγών θα γίνει κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου», σημειώνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης.

ellada

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: