Στις 8 και 9 Ιουνίου η Ανάβαση Ριτσώνας 2019

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη δημοφιλέστερη ανάβαση στην Ελλάδα. Ο αγώνας — τέταρτος  γύρος του Πανελληνίου πρωταθλήματος- θα γίνει το διήμερο 8 και 9 Ιουνίου.

Η ανάβαση στη Ριτσώνα πάντοτε συγκέντρωνε τις περισσότερες συμμετοχές. Πέρυσι συμμετείχαν 150 αγωνιζόμενοι. Την ευθύνη της οργάνωσης έχει αναλάβει το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.).

Στο πλευρό των οργανωτών  βρίσκεται η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Χαλκιδέων, και ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), που θα στηρίξουν έμπρακτα το σημαντικό αυτό γεγονός για την ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας. Υποστηρικτής του αγώνα είναι το myKTEO (Όμιλος Επιχειρήσεων Μ.Γ. Θαλάσση).

Στις 10.30, το πρωί του Σαββάτου 8 Ιουνίου είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι χρονομετρημένες δοκιμές, ενώ νωρίτερα (08.00-09.30) θα έχει προηγηθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων. Τα δύο σκέλη του αγώνα θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 10.30. Ο δρόμος για του θεατές κλείνει 90 λεπτά πριν τη διέλευση του πρώτου αγωνιστικού αυτοκινήτου (09.00).

 

 

 

Στις 8 και 9 Ιουνίου η Ανάβαση Ριτσώνας 2019 gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: