Στις 29 Μαΐου και πάλι στο Kartodromo το επόμενο ραντεβού του IAME Series Greece 2022

Το πρώτο ραντεβού του IAME Series Greece 2022, δόθηκε την Κυριακή στις 17 Απριλίου. Οι 29 αγωνιζόμενοι που βρέθηκαν στην πίστα του Kartodromo, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Το κρύο τσουχτερό. Η λασποβροχή δεν σταματούσε και η ορατότητα μειωμένη. Οι αγωνιζόμενοι ήταν με το ένα χέρι στο τιμόνι και με το άλλο καθάριζαν τις ζελατίνες στα κράνη τους. Όλοι είχαν τον ίδιο στόχο. Να δουν πρώτοι καρό σημαία του τερματισμού και να συγκεντρώσουν τους πολύτιμους βαθμούς και το «εισιτήριο» για την Ευρώπη.

Οι μονομαχίες ήταν εντυπωσιακές και στις τέσσερις αγωνιστικές κατηγορίες. Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν οι μικροί οδηγοί 8-12 ετών που κινήθηκαν στη βρεγμένη πίστα γρήγορα και χωρίς λάθη. Οι πρωταγωνιστές στον πρώτο γύρο IAME Series Greece 2022 που έγινε την Κυριακή 17 Απριλίου, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στην X30 MINI (8-12 ετών) είχαμε 13 συμμετοχές, με μεγάλο νικητή τον Αντώνη Βούρο (#27, Saganas Team, Birelart). Δεύτερος ήταν ο Θάνος Ζάχος (#32, Praga Zahos Karting, Praga) και τρίτος ο Τζωρτζ Σεμπαστιάν Παυλόπουλος (#6, Ecinisi.gr Sports Team, OTK).

Οκτώ εκ των συμμετεχόντων ανήκαν στην Κλάση X30 MINI B (8-10 ετών). Τελικά αυτός που πανηγύρισε ήταν ο  Έκτορας Τσέντας (#64, Zorri Motorsport Birelart Greece, Birelart), με τους Παναγιώτη Αλεξόπουλο (#99, Maitos Kosmic Kart Racing, Kosmic) και Γιώργο Ψαρουδάκη (#54, Maitos Kosmic Kart Racing, Kosmic) να τον πλαισιώνουν στο βάθρο.

Στην X30 JUNIOR (12-14 ετών) διεκδίκησαν τη νίκη 5 αθλητές. Τελικά νικητής αναδείχτηκε ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος (#126, Praga Zahos Karting, Praga). Στη δεύτερη θέση  τερμάτισε ο Μανώλης Λιουδάκης (#129, Speedforce, Exprit) και στην Τρίτη θέση ο Βασίλης Αποστολίδης (#111, Galaxy Motorsports, Parolin).

Στην X30 SENIOR (από 14 ετών) είχαμε 7 οδηγούς στο grid . Νικητής αναδείχθηκε  ο Γιάννης Ντάφος (#234, Praga Zahos Karting, Praga). Μοιράστηκε το βάθρο με τους Χρήστο Οικονόμου (#216, Maitos Kosmic Kart Racing, Kosmic) και Γιώργο Αραβανή-Καστινιέιρα (#210, Speedforce, LN Kart).

Ο Γιώργος Κατσίνης (#319, KR Bouriotis, Kart Republic) ήταν αυτός που κυριάρχησε στην X30 MASTER (άνω των 30 ετών) που φέτος αποτελεί αυτόνομη κατηγορία. Τη 2η θέση κέρδισε ο Γιάννης Τανής (#321, Praga Zahos Karting, Praga) και τρίτος τερμάτισε ο Αλέξανδρος Καψής (#350, KR Bouriotis, Kart Republic).

Οι νικητές εκτός τη χαρά της επιτυχίας, πήραν και το προβάδισμα στο κυνήγι των 8 εισιτηρίων για τους Παγκόσμιους Τελικούς (IWF), καθώς το IAME Series Greece εξακολουθεί να προσφέρει τα πιο πλούσια δώρα στο ελληνικό karting.

Ο αγώνας της πρεμιέρας διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο Άρτεμις σε συνεργασία με την ΑΛΑ, ενώ την τεχνική επιμέλεια είχε η IRON Team.

Το επόμενο ραντεβού δόθηκε στις 29 Μαΐου και πάλι στο Kartodromo. Στον ίδιο χώρο , στις 18 Σεπτεμβρίου θα έχουμε και το φινάλε του IAME Series Greece 2022.

Στις 29 Μαΐου και πάλι στο Kartodromo το επόμενο ραντεβού του IAME Series Greece 2022 gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: