Στις 2 Σεπτεμβρίου η παγκόσμια παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού πρωτότυπου της  CUPRA

Πρώτη γεύση  από το εσωτερικό του ηλεκτρικού πρωτότυπου της  CUPRA .Μην σας μπερδεύει το τιμόνι. Δεν πρόκειται για κάποια αγωνιστική έκδοση. Είναι το τιμόνι του πρώτου πλήρως ηλεκτρικού αυτοκινήτου της μάρκας .Η καμπίνα είναι εστιασμένη κυρίως στον οδηγό, παρέχοντας ταυτόχρονα άνεση σε όλους τους επιβάτες.

Το CUPRA Concept αντιπροσωπεύει την πραγματική αίσθηση των καθαρόαιμων επιδόσεων και αποτελεί μία τολμηρή πρόταση για το ποιό μπορεί να είναι το μέλλον της κινητικότητας.

Το εσωτερικό του πρωτότυπου αυτοκινήτου αναμειγνύει με ανοικτό πνεύμα υλικά και τεχνολογία ενώ η σχεδιαστική γλώσσα είναι εστιασμένη στη δημιουργία μίας καμπίνας που εξασφαλίζει την ισορροπία μεταξύ του προσανατολισμού του οδηγού και της άνεσης των επιβατών. Αντιπαραβάλλονται χρωματισμοί, επενδύσεις carbon, δυναμικές τεχνολογίες και σχεδίαση, ώστε να προσφέρουν μία ποιοτική καμπίνα.

Οι σχεδιαστές προσπάθησαν να βρουν  την ισορροπία μεταξύ οδηγού και επιβατών, ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και λειτουργικότητας. Το CUPRA Concept φέρνει νέες ιδέες σε αυτό που μπορεί να προσφέρει ένα μοντέλο CUPRA, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα να μεταβάλλει και να προσαρμόζει την προσωπικότητα του σύμφωνα με τις ανάγκες των επιβατών ενώ χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες προκειμένου να καλύψει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της προσωπικής κινητικότητας.

Οχήματα όπως το CUPRA Concept φανερώνουν τα βήματα που κάνει η μάρκα για να διευρύνει τη γκάμα της, αναπτύσσοντας αποκλειστικά προϊόντα που προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό επιδόσεων, αποδοτικότητας και προσαρμοστικότητας σε μία απαιτητική παγκόσμια αγορά.

Λίγο υπομονή. Στις 2 Σεπτεμβρίου στο φετινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης θα γίνουν οι αποκαλύψεις του CUPRA Concept στην παγκόσμια παρουσίαση.

 

 

Στις 2 Σεπτεμβρίου η παγκόσμια παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού πρωτότυπου της  CUPRA gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: