Στην Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Προσκύνησε την εικόνα που είχε δωρίσει ο πατέρας του στον ναό Ευαγγελιστρίας

Στο ναό Ευαγγελιστρίας της Τήνου βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Κυριακή, ενώ παρέστη και στη Θεία Λειτουργία της Πεντηκοστής.

Ο πρωθυπουργός ασπάστηκε την Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας, αλλά και την εικόνα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης που είχε δωρίσει ο πατέρας του.

«Σας παρακαλώ κ. Πρόεδρε να προσκυνήσετε την Eικόνα (Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης), την οποία αφιέρωσε στο Ναό της Παναγίας ο πατέρα σας και προσωπικός μου ευεργέτης Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» , ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Σύρου.

Στην συνέχεια ο Μητροπολίτης Δωρόθεος προσφωνόντας τον Πρωθυπουργό τόνισε: «Κύριε πρόεδρε, σας καλωσορίζουμε στην αγαπημένη σας Τήνο μετά από πολύμηνο απουσία καθώς φέρατε επί των ώμων σας το βαρύ Σταυρό της ευθύνης για την πατρίδα μας και το λαό μας».

«Σας οφείλουμε όλοι ευγνωμοσύνη, διότι προλάβατε μέσα στην πρόνοιά σας για την πατρίδα μας, τα χειρότερα. Κι ενώ ο πλανήτης όλος ακόμη οδυνάται και θρηνεί χιλιάδες νεκρούς, ακόμη και σε γειτονικές χώρες μας, η πατρίδα μας πέρασε μέσα από τις συμπληγάδες με τα λιγότερα τραύματα. Και η Εκκλησία από την πρώτη στιγμή ήρθε συναρωγός και συναντιλήπτορας, παρότι μερικά πράγματα ήσαν δύσκολα», πρόσθεσε ο Μητροπολίτης Σύρου.

Κλείνοντας ο κ. Δωρόθεος υπογράμμισε: «Σας ευχόμεθα υγεία, δύναμη και γι” αυτά που θα έρθουν και να γνωρίζετε ότι θα επανέλθετε πίσω στην πολυθόρυβη Αθήνα και στο πολυάσχολο γραφείο σας με συνοδούς την ευλογία της Παναγίας και την αγάπη μας».

Πολιτική

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: