Στην τελευταία στροφή ο Verstappen έκανε το μεγαλύτερο δώρο στον Hamilton

‘Όλα έδειχναν ότι ο εντυπωσιακός Max Vertsappen θα ήταν ο σημερινός Pol Man. Παρά τον πολύ καλό χρόνο του Hamilton ο Verstappen στην τελευταία προσπάθεια των χρονομετρημένων δοκιμαστικών ήταν εντυπωσιακός. Μόνο που στην τελευταία στροφή πέρασε οριακά στον τοίχο παγίδα και το κακό έγινε. Χτύπησε τους δύο δεξιούς τροχούς πάνω στο τσιμεντένιο τοίχο και έσπασε την ανάρτηση.


Δικαιολογημένα τραβάνε τα μαλιά τους στην Red Bull

Απογοητευμένος ο Ολλανδός

Αυτό ήταν αρκετό για να βγει κίτρινη σημαία και να επισημοποιηθούν οι χρόνοι που είχαν καταγραφεί μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ο L Hamilton είχε καταγράψει τον καλύτερο χρόνο και έτσι κέρδισε την 103η Pole Position στην καριέρα του.

Όπως χθες στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά έτσι και σήμερα αγώνας στην Τζέντα θα γίνει υπό το φώς των προβολέων. Ο Βρετανός θα ξεκινήσει πρώτος και λογικά θα έχει το πλεονέκτημα της στρατηγικής που θα ακολουθήσει προκειμένου να δει πρώτο την καρό σημαία και να τεθεί και πάλι επικεφαλής της βαθμολογίας.

Ο Ολλανδός προηγείται με 351.5 βαθμούς ενώ ο Βρετανός ακολουθεί με 343.5. Η διαφορά των 8 βαθμών είναι μικρή και όλα μπορούν να ανατρέψουν τα προγνωστικά. Βέβαια ένας από τους δύο θα είναι ο αυριανός παγκόσμιος πρωταθλητής αφού ο τρίτος της παρέας, ο Vallteri Bottas έχει 203 βαθμούς και βρίσκεται αρκετά μακριά από τον ανταγωνισμό.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: