Στην πίστα του Πορτιμάο της Πορτογαλίας το Rotax MAX Challenge Grand Finals

Από τις 19 έως τις 26 Νοεμβρίου 2022 θα γίνει στην πίστα του Πορτιμάο της Πορτογαλίας ο Τελικός του Rotax MAX Challenge Grand Finals.

Μεταξύ των 400 οδηγών από όλο τον πλανήτη που θα λάβουν μέρος στην ”Ολυμπιάδα του Karting” όπως έχει χαρακτηριστεί η σπουδαία Παγκόσμια συνάντηση της BRP-Rotax GmbH & Co KG, η Ελληνική ομάδα θα αποτελείται από τέσσερις σπουδαίους ταλαντούχους οδηγούς. Όπως και κατά το παρελθόν οι Έλληνες οδηγοί στις εμφανίσεις τους στο Rotax MAX Challenge Grand Finals έχουν αποδείξει πως διαθέτουν την ικανότητα μεγάλων διακρίσεων!

Αυτό που ενδιαφέρει από ελληνικής πλευράς είναι μια καλή παρουσία στη μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Η σύνθεση της φετινής ελληνικής αποστολής θα αποτελείται από τους Βασίλη Μαλάμη και Μανώλη Λιουδάκη στις ”μικρές” ηλικιακά κατηγορίες Μίνι ΜΑΧ και Junior MAX αντίστοιχα , αμφότεροι της ομάδας Speed Force του Τάσου Τσερανιδη. Στη κατηγορία Senior MAX o Χρήστος Χατζής της Chatzis Racing Team και ο Χρήστος Οικονόμου της Maitos Kosmic Kart Racing Team στην κατηγορία DD2 MAX, συμπληρώνουν την τετραμελή ελληνική ομάδα!

Φέτος είναι η 22η φορά που θα γίνει αυτή η μεγάλη συνάντηση από όλο τον κόσμο. Για πρώτη φορά αγώνας τέτοιου βεληνεκούς έγινε το 2001.

Στην Ελλάδα φέτος ,στην πίστα των Αφιδνών (Kartodromo), η Start Line διοργάνωσε τον 3ο και τελευταίο γύρο του φετινού επάθλου. Στον αγώνα πλήθος κόσμου θαύμασε τους νεαρούς ταλαντούχους οδηγούς που πρόσφεραν πλούσιες συγκινήσεις.

Στη κατηγορία Mini MAX πρώτευσε ο Νικόλας Καραγιάννης (Speed Force), στην Junior MAX o Χριστόφορος Μπέζας (DR Rotax Racing) και στη Senior MAX o Χρήστος Χατζής (Chatzis Racing Team).

Τα αποτελέσματα του 3ου και τελευταίου γύρου του Rotax MAX Challenge GR, έκριναν και την σύνθεση της ”Εθνικής Ομάδας” που θα  αντιπροσωπεύσει τη χώρα μας στον Παγκόσμιο Τελικό του Rotax MAX Challenge Grand Finals , στο Πορτιμάο της Πορτογαλίας.

 

 

Στην πίστα του Πορτιμάο της Πορτογαλίας το Rotax MAX Challenge Grand Finals gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: