Στην πίστα της Imola με την νέα Alfa Romeo Tonale ο CEO της Stellantis Carlos Tavares

Ο CEO της Stellantis, Carlos Tavares, που είναι ένας από τους καλύτερους μάνατζερ στον κόσμο φαίνεται ότι είναι λάτρης και της ταχύτητας.

Το τριήμερο που πέρασε βρέθηκε στην Imola για να παρακολουθήσει το Grand Prix στην πίστα του Autodromo Enzo e Dino Ferrari. Οδηγούσε την ολοκαίνουργια Alfa Romeo Tonale και διαρκώς αναφερόταν σ αυτό το μοντέλο που σηματοδοτεί την είσοδο της μάρκας στην εξηλεκτρισμένη εποχή της αυτοκίνησης.

Ο Tavares όταν δεν  υπήρχαν αγωνιστικά στην πίστα ο Carlos Tavares ζήτησε να οδηγήσει την Tonale στην πίστα και κάλεσε για συνοδηγό του τον  CEO της Alfa Romeo, κ. Jean Philippe Imparato.

Στην πίστα της Imola έφθασε οδηγώντας την νέα Alfa Romeo Tonale που παρά το γεγονός ότι είναι το πρώτο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της μάρκας, διατηρεί το DNA του Ιταλικού σπορ χαρακτήρα.

Μετά τη βόλτα στην πίστα, ο CEO της Alfa Romeo, κ. Jean Philippe Imparato, ξενάγησε τον Carlos Tavares στα πίτς για να δει από κοντά την C42 -το μονοθέσιο της Alfa Romeo F1 Team ORLEN- που στον αγώνα λίγα 24ωρα μετά,με πιλότο τον έμπειρο Valtteri Bottas, πέτυχε την καλύτερη φετινή επίδοση της με την 5η θέση στη γενική κατάταξη.

Ο CEO της Stellantis, Carlos Tavares δήλωσε:

«Αποτελώντας χαρακτηριστικό παράδειγμα του ανταγωνιστικού πνεύματος που διακατέχει την Stellantis, η F1 είναι το ιδανικό πεδίο όπου καινοτόμες λύσεις δοκιμάζονται με τελικό στόχο την καλύτερη απόδοση και αξιοπιστία για τα προϊόντα μας. Για εμάς αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να μεταφέρουμε αυτή τη γνώση στα αυτοκίνητα παραγωγής. Η εμπειρία της Alfa Romeo στην F1 θα παίξει βασικό ρόλο στην εξέλιξη της μάρκας προς τη νέα εποχή της εξηλεκτρισμένης κίνησης και της συνδεσιμότητας.»

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 αποτελεί ένα κορυφαίο εργαστήριο πρωτοπορίας στην υβριδική τεχνολογία, αλλά και τη τεχνητή νοημοσύνη που αναπτύσσεται μέσω συστημάτων προηγμένου λογισμικού. Αυτοί οι στρατηγικοί πόροι είναι εξαιρετικά σημαντικοί για την Alfa Romeο που έχει θέσει ως πρωταρχικό της στόχο την τεχνολογική υπεροχή σε κάθε επίπεδο.

Η παραγωγή της Tonale γίνεται στο εργοστάσιο του Pomigliano και το ντεμπούτο του στην Ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται να γίνει τον Ιούνιο. Η σχεδίαση του μοντέλου έχει την υπογραφή του κ. Αλέξανδρου Λιώκη που ακολουθεί πιστά εκείνη του πρωτοτύπου, ενώ στο εσωτερικό ο σπορ χαρακτήρας συνδυάζεται ιδανικά με την υψηλή τεχνολογία που προσφέρει εκτός των άλλων και το νέο σύστημα πολυμέσων με τις κορυφαίες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Όταν οδηγήσουμε την Tonale στην πανευρωπαϊκή παρουσίαση που θα γίνει στην Ιταλία θα έχουμε να σας πούμε αρκετά για το πολυσυζητημένο μοντέλο της Alfa Romeo.

 

Στην πίστα της Imola με την νέα Alfa Romeo Tonale ο CEO της Stellantis Carlos Tavares gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: