Στην Κρήτη ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα

Η Κρήτη θα είναι ο τελευταίος σταθμός του ταξιδιού που θα πραγματοποιήσουν ο διάδοχος του Βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα της Ουαλίας, Κάρολου και της Δούκισσας του Κόρνγουελ, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, στην Γαλλία και την Ελλάδα, όπως ανακοινώθηκε μέσω μηνύματος στο Twitter.

Στο tweet του «Clarence House» (η βασιλική οικία στο Λονδίνο), έχουν αναρτηθεί δυο φωτογραφίες από την Ελλάδα (μια με το θωρηκτό «Αβέρωφ» και άλλη μια με το ανάκτορο της Κνωσού ) και συνοδεύονται από το εξής μήνυμα:

«Η επίσκεψη στην Ελλάδα θα είναι μια γιορτή για την μακρά συνεργασία με την Ελλάδα σε ναυτικό και στρατιωτικό επίπεδο, αλλά και για την νέα ευκαιρία για συνεργασία στην εκπαίδευση και στον τομέα της φιλανθρωπίας».

Το ταξίδι τους θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 11 Μαΐου και την τελευταία ημέρα θα βρεθούν στην Κρήτη, όπου θα επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού. Μάλιστα, η Καμίλα θα επισκεφθεί μια τοπική φιλανθρωπική οργάνωση, που βοηθά οικογένειες μεταναστών να βρουν καταλύματα και να ενταχθούν στην τοπική κοινωνία. Το ζευγάρι θα ολοκληρώσει την επίσκεψή του σε μια γιορτή τοπικών προϊόντων και πολιτιστικής κληρονομιάς.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: