Στην κορυφή και πάλι η ΑΕΚ

Με τον καλύτερο τρόπο η ΑΕΚ επωφελήθηκε του στραβοπατήματος του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και με νίκη κόντρα στον Πανιώνιο με 1-0, ανέβηκε ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος της Superleague, μετά από την 24η αγωνιστική. Το χρυσό γκολ πέτυχε ο Μάρκο Λιβάγια στο 21′. Η ΑΕΚ έφτασε στους 54 βαθμούς, έναντι 52 του ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τέλος του πρώτου 45′ ο Πανιώνιος δεν είχε κάνει καμία τελική προσπάθεια! Η πίεση της “Ενωσης” απέδωσε καρπούς στο 21′ Ο Γκάλο έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Λιβάγια με κεφαλιά έκανε το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα η ομάδα του Χιμένεθ έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της. Ο Λιβάγια έβγαλε σε θέση βολής τον Αραούχο, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ α τετ τον Κότνικ, ο “Τσίνο” με ψαλιδάκι προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Βλάχος στη γραμμή έσωσε τον Πανιώνιο.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ ήταν… τραγική, αλλά οι Νεοσμυρνιώτες πραγματοποίησαν ακόμα μια κακή εμφάνιση, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί καμία αξιόλογη φάση. Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Χιμένεθ επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα εκμεταλλευόμενη το “στραβοπάτημα” του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη.

(?)

Action24.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: