Στην Καλαμάτα για τις γιορτές του Πάσχα ο Προκόπης Παυλόπουλος

Στην Καλαμάτα για τις γιορτές του Πάσχα ο Προκόπης Παυλόπουλος

Στην Καλαμάτα για τις γιορτές του Πάσχα ο Προκόπης Παυλόπουλος

Σε κλίμα κατάνυξης στον μητροπολιτικό ιερό ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στην Καλαμάτα, παρακολούθησε το βράδυ την ακολουθία του Επιταφίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έφτασε από νωρίς στον μητροπολιτικό ναό της Καλαμάτας μαζί με την σύζυγό του και προσκύνησαν τον Επιτάφιο, στην τελετή του οποίου χωροστάτησε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, ενώ στον ίδιο ναό εκκλησιάστηκαν ο συμμαθητής του, δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο πρώην υπουργός κι επί σειρά ετών βουλευτής στο νομό Γιάννης Λαμπρόπουλος, αυτοδιοικητικοί παράγοντες, οι δικαστικές αρχές κι εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων καθώς και πλήθος κόσμου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ακολούθησε στην συνέχεια την περιφορά του Επιταφίου στους δρόμους της Καλαμάτας όπου στην κεντρική πλατεία ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος ανέπεμψε δέηση.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραμείνει στον τόπο καταγωγής του την Καλαμάτα, όπου θα παρακολουθήσει στο ναό της Υπαπαντής απόψε το βράδυ την τελετή της Ανάστασης.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: