Στην Αθήνα η Λίντσεϊ Λόχαν για τα εγκαίνια του κλαμπ της

Έτοιμη δηλώνει η Λίντσεϊ Λόχαν για το αυριανό opening του Lohan Nightclub. Και μην φανταστείτε σε κάποια πόλη του εξωτερικού. Όχι, η 30χρονη αμερικανίδα ηθοποιός επέλεξε την Αθήνα για να δώσει το όνομά της σε ένα κλαμπ στην Ιερά Οδό που αναμένεται να αλλάξει τις νύχτες του αθηναϊκού clubbing.

Για περισσότερες πληροφορίες, η 30χρονη σταρ παραπέμπει μέσω του ποσταρίσματος της στον Παναγιώτη Σπέντζο, ο οποίος έχει αναλάβει και τις δημόσιες σχέσεις του μαγαζιού.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, το «Lohan Nightclub» ανοίγει χάρη στον φίλο της Λίντσεϊ, Ντένη Παπαγεωργίου, που οι φήμες θέλουν να είναι ο νέος της σύντροφος, ύστερα από τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον 23χρονο Ρώσο δισεκατομμυριούχο Ιγκόρ Ταραμπάσοφ.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας είναι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, αλλά πηγές του ΤΜΖ λένε ότι η Λίντσεϊ θα έχει ένα μεγάλο ποσοστό συμμετοχής στην επιχείρηση και τα κέρδη.

Μέχρι στιγμής το εσωτερικό του μαγαζιού αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό, αλλά το ΤΜΖ μεταδίδει πως θα μοιάζει με ένα εγκαταλειμμένο εργοστάσιο με μπαρόκ λεπτομέρειες, ενώ θα υπάρχει χώρος VIP αλλά και VVIP ενώ η Λόχαν θα το επισκέπτεται δύο με τρεις φορές τον μήνα.

parapolitika.gr

lifestyle

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: