Στην Αθήνα η Κέιτλιν Τζένερ της οικογένειας των Καρντάσιαν

Στην Ελλάδα βρίσκεται η Κέιτλιν Τζένερ, της διάσημης οικογένειας των Καρντάσιαν. Η διάσημη τηλεπερσόνα, ακτιβίστρια και πρώην ολυμπιονίκης φρόντισε με το που πάτησε το πόδι της στην Αθήνα να ενημερώσει τους followers της στο Instagram για το ταξίδι της με μία φωτογραφία.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό της φαίνεται η φωτισμένη Ακρόπολη με την ίδια να σχολιάζει: «Στην Αθήνα απόψε με καταπληκτική θέα». Πολλοί ήταν οι followers της που σχολίασαν το ταξίδι της, ανάμεσά τους και αρκετοί Έλληνες ακόλουθοί της.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Κέιτλιν Τζένερ πριν προχωρήσει σε αλλαγή φύλου, έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της ως Μπρους Τζένερ ενώ υπήρξε παντρεμένος με την Κρις Τζένερ, με την οποία απέκτησαν τις δύο κόρες τους, Κένταλ και Κάιλι.

Οι σχέσεις της με τις θετές της κόρες, Κιμ, Κόρτνεϊ και Κλόε Καρντάσιαν αλλά και την πρώην σύζυγο Κρις είναι διαταραγμένες εδώ και πολύ καιρό, με την Κέιτλιν Τζένερ να χαρακτηρίζεται από πολλούς ως το «έκπτωτο μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν».

Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη είχε υποστηρίξει ότι της γύρισαν την πλάτη, μετά την έκδοση του βιβλίου της «Ιστορίες Ζωής».

(?)

Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: