Στην 81η ΔΕΘ το μεγαλύτερο gaming event των Βαλκανίων

Πάνω από 100.000 gamers θα συγκεντρωθούν για τέταρτη χρονιά στο μεγαλύτερο gaming event στα Βαλκάνια στο περίπτερο δεκαεπτά (Hangar 17) από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2016.

Κατά τη διάρκεια του event οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κλασσικό και σύγχρονο gaming, εκπαιδευτικές παρουσιάσεις, διαγωνισμούς, τουρνουά και panels με αγαπημένα πρόσωπα του community.

Με έπαθλα που ξεπερνούν τις 15.000€ σε τίτλους όπως οι Dota 2, League of Legends, Hearthstone, CS: GO, FIFA16, NB2K16, PES 2016, Mortal Kombat X, Super Smash Bros, Call of Duty, StreetFighter, Overwatch, Heroes of the Storm, Starcraft κ.α αλλά και κουίζ και διαγωνισμούς το event είναι μια πρόκληση για όλους τους gamers.

Παράλληλα, δεν πρόκειται να αδικηθεί και η επιτραπέζια πλευρά του gaming, καθώς θα υπάρχουν επιδείξεις κλασσικών και νέων επιτραπέζιων τίτλων αλλά και τουρνουά σε μεγάλα card games όπως το Yu Gi Oh! και Magic the Gathering.

Το IGN Greece θα φιλοξενήσει μερικούς από τους μεγαλύτερους cosplayers και Youtubers της Ελλάδας, ενώ videogames, gaming gear, merchandise, anime, movies, tvseries, επιτραπέζια, λούτρινα, ρουχισμός και πολλά άλλα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα όλο το δεκαήμερο για να κάνουν οι επισκέπτες τα ψώνια τους.

 

texnologia

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: