Στην 80η ΔΕΘ ο Τσίπρας – Η ατάκα για δύο τετραετίες κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Στην 80η ΔΕΘ ο Τσίπρας   Η ατάκα για δύο τετραετίες κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Την πεποίθησή του ότι θα κυβερνήσει και, μάλιστα, όχι μία αλλά δύο τετραετίες, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης , στη διάρκεια της σύντομης συζήτησης που είχε με τον πρόεδρο της ΔΕΘ-HELEXPO Αναστάσιο Τζήκα και μέλη της διοίκησης, λίγο πριν αρχίσει η συνάντηση μαζί τους.

Όταν η κουβέντα ήρθε στα εγκαίνια της 80ής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που τα έκανε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης , ο κ. Τσίπρας είπε στους συνομιλητές του πως «δεν πειράζει που δεν έκανα εγώ τα εγκαίνια ως . Τα επόμενα οχτώ , θα έχω τη δυνατότητα…» και αμέσως όλοι γέλασαν με νόημα.

Στην επίσκεψή του στην 80ή ΔΕΘ, τον κ. Τσίπρα συνοδεύουν ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, οι πρώην υπουργοί Ευκλείδης Τσακαλώτος, Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Παρασκευόπουλος, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο πρώην υπουργός Χρήστος Σπίρτζης, ο πρώην υφυπουργός Γιάννης Αμανατίδης, οι υποψήφιοι βουλευτές Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Σωκράτης Φάμελλος, Ρία Καλφακάκου και κομματικά στελέχη.

Στο περίπτερο του ΑΠΕ-ΜΠΕ και του «Πρακτορείου FM 104,9″

«Φαίνεται ότι η Έκθεση είναι μια 80χρονη που ξανανιώνει και είναι μια πυξίδα για την επόμενη ημέρα, που θέλουμε να είναι μια ημέρα αισιοδοξίας για την ελληνική οικονομία» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια της επίσκεψής του στο περίπτερο του ΑΠΕ-ΜΠΕ και του «Πρακτορείου FM 104,9″ στην 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

«Η Έκθεση Θεσσαλονίκης ήταν πάντοτε ένα βαρόμετρο.Όταν η οικονομία ήταν σε μεγάλη πτώση και ύφεση,είχαμε μια Έκθεση συρρικνωμένη.Φέτος είχαμε μια έκπληξη.Περισσότερες επιχειρήσεις, περισσότερα περίπτερα και χωροταξικά μεγαλύτερος χώρος»επισήμανε ο κ. Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε το περίπτερο του ΑΠΕ-ΜΠΕ και του «Πρακτορείου FM 104,9″  και αναφέρθηκε στην »έγκυρη, έγκαιρη, αντικειμενική, πλουραλιστική ενημέρωση» που προσφέρει.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι επιτελείται ένα κορυφαίο λειτούργημα της έγκυρης, έγκαιρης, αντικειμενικής, πλουραλιστικής ενημέρωσης. Αυτό είναι το σημαντικό» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

Υποδεχόμενος τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ Μιχάλης Ψύλος, τον ενημέρωσε για το νέο «παιδί» του πρακτορείου, τον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM», που εκπέμπει από τη , σε μια «στρατηγική συνεργασία» με τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται πως ο Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει απόψε στις 19:30 το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, σε , με τη συμμετοχή και εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, στις 2 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», ενώ πιο νωρίς, στις 10:30 το πρωί, θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

 

Tags: , , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: