Στη Χίο διακινούσε ναρκωτικά, στην Ήπειρο μετανάστες!

Σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης για διακίνηση ναρκωτικών, αλλά εκείνος κατάφερε να διασχίσει όλη την Ελλάδα και να φτάσει στην Θεσπρωτία   

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούσαν ένα νεαρό Έλληνα με δυο εντάλματα σύλληψης για διακίνηση ναρκωτικών, αλλά εκείνος κατάφερε να διασχίσει όλη την Ελλάδα για να φτάσει στην Θεσπρωτία αλλάζοντας… ρεπερτόριο! Αυτή τη φορά, συνελήφθη για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.  

Ήταν μεσημέρι του Μ. Σαββάτου όταν οι αστυνομικοί του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών εντόπισαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με τέσσερις επιβάτες να κινείται στο Κουρεμάδι Θεσπρωτίας και το έκαναν σήμα να σταματήσει για να το ελέγξουν. Όμως, ο 26χρονος Έλληνας οδηγός πάτησε γκάζι, έσπασε το μπλόκο και διέφυγε προσωρινά. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων και συνελήφθησαν ο 29χρονος Αλβανός συνοδηγός μαζί με δυο ομοεθνείς του μη νόμιμους μετανάστες ηλικίας 40 και 46 χρόνων που μετέφερε. 

Κατά την διάρκεια των αναζητήσεων για τον 26χρονο που διέφυγε πεζή, εντοπίστηκε στο 7ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων- Αθηνών το Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο τον είχαν φυγαδεύσει δυο 27χρονοι Έλληνες και συνελήφθησαν όλοι μαζί. Σε βάρος του 26χρονου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Χίου για ναρκωτικά, ενώ ο ένας 27χρονος είχε πάνω του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. 

Τα δύο αυτοκίνητα κατασχέθηκαν και οι δράστες, Έλληνες και Αλβανοί, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας με κατηγορίες κατά περίπτωση για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών, υπόθαλψη εγκληματία, παράνομη είσοδο στη χώρα και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ο 26χρονος θα μεταχθεί μετά την απολογία του στην Χίο.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: