Στη swim συλλογή Tommy Hilfiger θα βρεις τα πιο iconic μαγιό του φετινού καλοκαιριού

Μπορεί η φετινή άνοιξη να ήταν διαφορετική όμως, το καλοκαίρι είναι εδώ και σκοπεύουμε να το χαρούμε στο έπακρο. Αυτός είναι ο λόγος που την περίοδο που διανύουμε, οι περισσότερες αναζητούμε τα μαγιό και τα beach items που θα μας συνοδεύσουν στις εξορμήσεις μας στις παραλίες και τις δροσιστικές αποδράσεις μας από το κλεινόν άστυ.

Στην περίπτωση, βέβαια, που δεν διαθέτεις αρκετό ελεύθερο χρόνο δεν χρειάζεται να προβληματίζεσαι. Από την άνεση του προσωπικού σου χώρου, θα ανακαλύψεις τις κορυφαίες τάσεις στα beachwear και θα τις αποκτήσεις με το άγγιγμα της οθόνης του smartphone σου. Για να διευκολύνουμε το αγοραστικό σου «ταξίδι», εμείς κάναμε ήδη μια έρευνα αγοράς και στο tommy.com ανακαλύψαμε τα swimwear και τα καλοκαιρινά items με τα οποία θα δημιουργήσουμε τα πιο κομψά beachwear looks αυτό το καλοκαίρι -αν είσαι fan του Tommy Hilfiger, τότε μπορείς να μας καταλάβεις!

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να φορέσεις ένα μαγιό κομψό, διαχρονικό, που «αγκαλιάζει» τη σιλουέτα σου και ανταποκρίνεται στα κορυφαία swimwear trends του 2020, τότε μην χάνεις χρόνο: Ρίξε μια «ματιά» στη λίστα που ακολουθεί και τις προτάσεις που συγκεντρώσαμε για εσένα.

Ολόσωμο, εξώπλατο και με navy αισθητική; Ναι!  

Τα τελευταία χρόνια τα ολόσωμα μαγιό έχουν επιστρέψει για τα καλά στη μόδα. Αν θέλεις να φορέσεις ένα ολόσωμο μαγιό στην πλέον αισθησιακή και σύγχρονη εκδοχή του, λοιπόν, η συμβουλή μας είναι να επιλέξεις ένα κομμάτι που αφήνει την πλάτη σου σε… κοινή θέα. Δεν χρειάζονται πολλά σχέδια ή πολλές προσθήκες για να θεωρείται εντυπωσιακό ένα ολόσωμο μαγιό. Τα κατάλληλα κοψίματα μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να αναδείξουν στο έπακρο τις καμπύλες σου. Η κλασική μαρινιέρα του Tommy Hilfiger, πάντως, είναι σε κάθε περίπτωση μια διαχρονική επιλογή που αξίζει να κάνεις και σε ό,τι αφορά στο ολόσωμο μαγιό σου.

Στη swim συλλογή Tommy Hilfiger θα βρεις τα πιο iconic μαγιό του φετινού καλοκαιριού

Τα signature prints και τα statement-making μοτίβα σε πρώτο πλάνο

Αν παρακολουθείς τις τάσεις της μόδας, τότε γνωρίζεις ότι τα signature prints έχουν κάνει δυναμική «επιστροφή», όχι μόνο στα t-shirts, αλλά και στα μαγιό. Φέτος, λοιπόν, που η συλλογή Tommy Hilfiger Swim γιορτάζει τη 35η επέτειο του brand, τι θα έλεγες να φορούσες ένα μπικίνι με το logo του Tommy στην iconic κόκκινη, λευκή και ναυτική χρωματική παλέτα, όπως το μαγιό στην παρακάτω εικόνα; Είναι κλασικό και διαχρονικό, αλλά τα cut outs του το κάνουν απίστευτα σύγχρονο. Στην περίπτωση δε που έχεις περιβαλλοντικές ανησυχίες, σίγουρα αξίζει να γνωρίζεις πως τα swimwear της συγκεκριμένης συλλογής, έχουν φτιαχτεί από βιώσιμα υφάσματα, όπως ανακυκλωμένο πολυεστέρα.

Στη swim συλλογή Tommy Hilfiger θα βρεις τα πιο iconic μαγιό του φετινού καλοκαιριού

Athleisure και στο μπικίνι

Το athleisure style παραμένει στη μόδα και το 2020 διότι απλούστατα, σου επιτρέπει να είσαι stylish και ταυτόχρονα, να αισθάνεσαι άνετη. Φέτος, λοιπόν, ένα μαγιό με περισσότερο αθλητικό κόψιμο, είναι μια fashion επιλογή που αξίζει την προσοχή σου. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να κάνεις έναν συνδυασμό που είναι ταυτόχρονα διαχρονικός και την ίδια ώρα, trendy. Για παράδειγμα, μπορείς να συνδυάσεις ένα bikini top με ένα πιο αθλητικό κόψιμο με το κλασικό bikini bottom με τα πλαϊνά κορδόνια. Δες τη φωτογραφία που ακολουθεί και εμπνεύσου!

Στη swim συλλογή Tommy Hilfiger θα βρεις τα πιο iconic μαγιό του φετινού καλοκαιριού

Το navy style στην πιο stylish εκδοχή του

Καλοκαίρι και navy style πηγαίνουν μαζί. Για να φορέσεις το navy φέτος στην παραλία όμως, αξίζει να πεις «ναι» στη διαχρονικότητα και ταυτόχρονα, να στραφείς σε ένα από τα κορυφαία fashion trends της σεζόν. Αν δεν το γνώριζες, οι φιόγκοι και οι ζώνες αποτελούν δύο από τις πλέον δημοφιλείς τάσεις της μόδας στα μαγιό και τα ρούχα για το 2020. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ένα cut out ολόσωμο μαγιό με ζώνη στη μέση είναι σίγουρα μια must προσθήκη για τις εξορμήσεις σου στις παραλίες.

Στη swim συλλογή Tommy Hilfiger θα βρεις τα πιο iconic μαγιό του φετινού καλοκαιριού

Τα χαβανέζικα prints με το σύγχρονο twist

Τα φορούσες στα ‘90s και θα τα φορέσεις και το 2020 διότι αποτελούν δίχως αμφιβολία μια διαχρονική επιλογή για το καλοκαίρι, που δεν μπορείς να παραβλέψεις. Ο λόγος για τα χαβανέζικα prints στα μαγιό. Ακόμη και αν δεν περιλαμβάνεσαι στους fans των hawaiian patterns, τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να βρεις κλασικές επιλογές με ένα σύγχρονο twist σε ό,τι αφορά στα μαγιό σου αυτό το καλοκαίρι. Ρίξε μια ματιά στη συλλογή swim του Tommy Hilfiger και θα αγαπήσεις ξανά το χαβανέζικο στυλ.

Στη swim συλλογή Tommy Hilfiger θα βρεις τα πιο iconic μαγιό του φετινού καλοκαιριού

Extra tip: Για να αποκτήσεις βέβαια ένα ολοκληρωμένο beachwear look, εκτός από το μαγιό σου, καλό είναι να μεριμνήσεις και για την πετσέτα θαλάσσης που θα σε συνοδεύσει.

Στη swim συλλογή Tommy Hilfiger θα βρεις τα πιο iconic μαγιό του φετινού καλοκαιριού

Ό,τι και αν επιλέξεις και όποιος και αν είναι ο σωματότυπός σου, να θυμάσαι πως σε ό,τι αφορά στα μαγιό, η διαχρονικότητα και η ποιότητα μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να σε βοηθήσουν να βρεις ένα μπικίνι ή ένα ολόσωμο το οποίο θα φοράς για πολλά ακόμη χρόνια -και δεν θα αλλοιωθεί ή δεν θα βρεθεί εκτός μόδας έπειτα από ένα καλοκαίρι. Το σίγουρο είναι πως στη νέα Tommy Hilfiger swimwear συλλογή, θα ανακαλύψεις διαχρονικά μαγιό με σύγχρονα twists που κολακεύουν το γυναικείο σώμα και φυσικά, αναδεικνύουν το iconic Tommy Hilfiger spirit.

Η συλλογή Swimwear είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα στα καταστήματα Tommy Hilfiger, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης και στο tommy.com.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: