Στη Νάουσα σήμερα το «Love and Travel» (trailer)

Κάθε Κυριακή στις 15:50, μέσα από το «Love and Travel», ο Πέτρος Κουμπλής και η Σοφία Κωνσταντινίδου μας «διηγούνται» και μια νέα, μεταμοντέρνα ταξιδιωτική ιστορία, όπου η ζωή πρωταγωνιστεί και ο έpωτας δεν κρύβεται…

Σήμερα, Κυριακή 21 Ιανουαρίου, η Σοφία και ο Πέτρος αποφασίζουν να ζήσουν ένα διαφορετικό Σαββατοκύριακο στη Νάουσα και στα χωριά της γύρω περιοχής και να μυηθούν στη μαγεία του οινοτουρισμού, μιας πραγματικά απολαυστικής ταξιδιωτικής τάσης παγκοσμίως. Μπαίνουν σε κελάρια και δοκιμάζουν τα διάσημα κρασιά του τόπου.

Φυσικά πάλι μπλέκουν σε περιπέτειες. Στο Γιαννακοχώρι Ημαθίας το αυτοκίνητό τους κολλά στη λάσπη και πρέπει να έρθουν ενισχύσεις από το χωριό για να τους…σώσουν. 

Λίγο έξω από τη Νάουσα, κάνουν βόλτα στο πανέμορφο άλσος του Αγίου Νικολάου, σε ένα από τα ταξιδιωτικά must της περιοχής. Ο Πέτρος θέλει να πιάσει φιλίες με τις… πάπιες. Εκείνες, όμως, έχουν διαφορετική άποψη.

Το ταξίδι τους συνεχίζεται στη Βέροια. Τριγυρνούν στις γραφικές συνοικίες της και μαγειρεύουν χοιρινό, συνδυασμένο με τα περίφημα ροδάκινα της περιοχής.

Φυσικά, μετά το φαγητό, χρειάζονται και γλυκάκι… Δοκιμάζουν το παραδοσιακό και πεντανόστιμο ρεβανί της περιοχής στο «μπαλκόνι της Βέροιας», στο Πάρκο της Ελιάς!

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: