Στη Μέση Ανατολή κάνει ντεμπούτο  το Nissan GT-R50 της Italdesign

Η συνεργασία μεταξύ της Nissan και της Italdesign “επαναδιατυπώνει” το Nissan GT-R, ως ένα supercar ειδικής έκδοσης  και περιορισμένης παραγωγής,  με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να αποτελούν τον τελευταίο προορισμό στην παγκόσμια περιοδεία του GT-R50.

Το Autodrome του Ντουμπάι, αποτελεί τον τελευταίο προορισμό της παγκόσμιας περιοδείας του εκπληκτικού Nissan GT-R50 της Italdesign, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του στη  Μέση Ανατολή.

Βασισμένο στο μοντέλο παραγωγής του Nissan GT-R NISMO του 2019, το μοναδικό αυτό αυτοκίνητο μνημονεύει τις επετείους των 50 ετών τόσο για το  GT-R, όσο και για την  Italdesign. Αν και το  πρωτότυπο όχημα διαθέτει ένα ξεχωριστό χρυσό εσωτερικό στοιχείο που εκτείνεται σε όλο σχεδόν το πλάτος του οχήματος,  οι τυχεροί αγοραστές του σπάνιου μοντέλου θα μπορούν να καθορίζουν τους προτιμώμενους συνδυασμούς χρωμάτων για την έκδοση της παραγωγής, αλλά και να επιλέξουν εσωτερικά χρώματα και αντίστοιχα πακέτα διαμόρφωσης.

Το GT-R50 της Italdesign είναι ένα GT-R που  μεταφέρει στο επόμενο επίπεδο, χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση, το στυλ ή τη δεξιοτεχνία.  Το GT-R50 ενσαρκώνει με τέλειο τρόπο τη φιλοσοφία της Nissan, αποτελώντας μια εξαιρετικά περιορισμένη και ταυτόχρονα συλλεκτική  έκδοση, για εκείνους  που θέλουν να κατέχουν το καλύτερο μοντέλο που έχει να προσφέρει η μάρκα.

Το πρωτότυπο GT-R50 έκανε την παρθενική του εμφάνιση στο Goodwood Festival of Speed στο Ηνωμένο Βασίλειο,  πριν ξεκινήσει μια παγκόσμια περιοδεία που περιλάμβανε το Spa-Francorchamps στο Βέλγιο, το Monterey Motorsports Reunion στις Η.Π.Α. και το Nissan Crossing στην Ιαπωνία. Μετά την επιτυχία αυτής της περιοδείας, μια εξαιρετικά περιορισμένη έκδοση, με όχι περισσότερα από 50 αυτοκίνητα για όλο τον κόσμο, θα παραχθεί με βάση αυτό το πρωτότυπο.

Στα  Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Nissan κατέρριψε το Παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες στην πλαγιολίσθηση με ταχύτητα 304,96 χιλιομέτρων / ώρα, με ένα ειδικά ρυθμισμένο Nissan GT-R NISMO !

Στη Μέση Ανατολή κάνει ντεμπούτο  το Nissan GT-R50 της Italdesign gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: