Στη φυλακή ο δεύτερος κατηγορούμενος για τη δολοφονία Μακρή

Την Παρασκευή αρνήθηκε, ενώπιον του ανακριτή, κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, ο 35χρονος που εκδόθηκε την Πέμπτη στην Ελλάδα από τις βουλγαρικές αρχές. Δεν έπεισε όμως ανακριτή και εισαγγελέα που τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Έτσι, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, να οδηγηθεί στις φυλακές.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 35χρονος φέρεται ότι μαζί τον αδελφό του εκτέλεσαν, τον Οκτώβριο του 2018, πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου και δολοφόνησαν εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στη Βούλα τον άτυχο επιχειρηματία.

Αρνήθηκε κάθε εμπλοκή

Την Παρασκευή ο ίδιος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση υποστηρίζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων τα εξής:

«Εγώ και ο αδελφός μου δεν έχουμε καμία σχέση με την αποτρόπαια πράξη της ανθρωποκτονίας του Γιάννη Μακρή. Μάλιστα, τα στοιχεία της δικογραφίας καταδεικνύουν ότι δεν βρισκόμασταν καν πλησίον του τόπου τέλεσης κατά την κρίσιμη ώρα, ούτε καν προσομοιάζουμε σωματοτυπικά με τον εικονιζόμενο δράστη στο βίντεο της κάμερας ασφαλείας».

Παράλληλα, ο κατηγορούμενος φέρεται να ανέφερε πως ούτε ο ίδιος ούτε και ο αδελφός του είχαν συναντήσει τον επιχειρηματία.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: