Στη φυλακή η οικιακή βοηθός από το Νεπάλ κατηγορούμενη για παιδική πορνογραφία

Η νεαρή γυναίκα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη χθες μετά την απολογία της με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα — Πώς αποκαλύφθηκε η δράση της

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε αμέσως μετά την απολογία της στις αρμόδιες ανακριτικές αρχές η 28χρονη οικιακή βοηθός από το Νεπάλ σε βάρος της οποίας είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για παιδική πορνογραφία και της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Η νεαρή γυναίκα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη χθες μετά την απολογία της με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη έστελνε σε χρήστες του Διαδικτύου φωτογραφίες με γuμνά τα δύο παιδιά της οικογένειας στην οποία εργάζονταν.

Η δράση της νεαρής γυναίκας ήλθε στο φως από τον πατέρα των παιδιών, ο οποίος ανακάλυψε ότι η οικιακή βοηθός είχε στο κινητό της τηλέφωνο γuμνές φωτογραφίες των παιδιών του, ηλικίας 2 και 3 ετών! Ο πατέρας μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς και έκανε σχετική καταγγελία σε βάρος της 28χρονης, η οποία και συνελήφθη.

Στο πλαίσιο των ερευνών που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως η κατηγορούμενη είχε στείλει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες σε χρήστες του Διαδικτύου.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: