Στη FILA, μόδα και ελευθερία γίνονται ένα


Και αυτό το καλοκαίρι, η Αθήνα γιόρτασε περήφανα τον θρίαμβο της ελευθερίας, της ισότητας και του σεβασμού στο Athens Pride 2019.

H FILA δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το party: το FILA Corner στο Attica City Link μετατράπηκε σε μια πολύχρωμη νησίδα αγάπης με πρωταγωνιστή το FILA Disruptor, το sneaker με το εμβληματικό design και το εκρηκτικό attitude, βραβευμένο «Shoe Of The Year» για το 2018.

Mε τη βοήθεια του special guest-artist της FILA, οι φίλες και οι φίλοι του iconic ιταλικού brand είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν και να αποκτήσουν το δικό τους FILA Disruptor limited-edition: μια έκδοση του παγκόσμιου κυρίαρχου στη μόδα των sneakers, αποκλειστικά εμπνευσμένη από τα δυναμικά χρώματα του Athens Pride.

Κι επειδή στη FILA νοιώθουμε, ξέρουμε και διεκδικούμε περήφανα ότι #WeAreAllEqual, κάθε μοναδικό Pride-inspired FILA Disruptor συνοδεύτηκε από το ειδικά σχεδιασμένο FILA Pride T-shirt, συνθέτοντας το απόλυτο FILA-look που θα γιορτάζει την αγάπη, τον σεβασμό, την ελευθερία & την ισότητα, 24/7 .

In FILA #WeAreAllEqual

fila.gr

 FILA Greece

 FILA Greece

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: