Στη δημοσιότητα πλαστές ταυτότητες από τα σπίτια της Ρούπα και της 25χρονης

Την εκδοχή να παραπέμπουν σε δύο νέα μέλη της οργάνωσης στην οποία φέρεται ότι ανήκουν η Πόλα Ρούπα και η 25χρονη Κωνσταντίνα Αθανασοπουλου, δύο από τις ταυτότητες που βρέθηκαν στα σπίτια που συνελήφθησαν οι γυναίκες, εξετάζουν τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Πριν από λίγη ώρα δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, φωτογραφίες και στοιχεία των πλαστών ταυτοτήτων, αλλά και κάποιων κλεμμένων που δεν είχαν ακόμα παραποιηθεί, με την παράκληση προς τους πολίτες, αν γνωρίζουν κάτι για τα πρόσωπα ή για ενοικιάσεις ακινήτων ή άλλες ενέργειες που μπορεί να έχουν χρησιμοποιηθεί, να επικοινωνήσουν με την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, στο σπίτι της Αθανασοπούλου στον Άγιο Δημήτριο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, βρέθηκε ένα καταφανώς πλαστό δελτίο ταυτότητας, με τη φωτογραφία της Αθανασοπούλου. Έχει αριθμό ΑΚ 757923 και φέρεται να εκδόθηκε την 03-09-2013 από το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, υπό στοιχεία κατόχου Δήμα Διονυσία του Κριστάκη και της Βαλεντίνα, γεν. 02-08-1987 στην Αθήνα Αττικής.

Στο σπίτι που έμενε η Πόλα Ρούπα, στην Ηλιούπολη, βρέθηκαν εννέα δελτία ταυτοτήτων και μία άδεια οδήγησης. Οι δύο από τις ταυτότητες έχουν πλήρη στοιχεία υπαρκτών προσώπων, αλλά φέρουν φωτογραφίες δύο άγνωστων ανδρών, για τους οποίους τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για νέα μέλη της οργάνωσης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: