Στη δημοσιότητα γuμνές φωτογραφίες της Μελάνια Τραμπ

Τρία χρόνια πριν γνωρίσει τον σύζυγό της, Ντόναλντ Τραμπ, η Μελάνια πόζαρε ανέμελη και γuμνή για λογαριασμό ενός γαλλικού περιοδικού μαζί με ένα άλλο μοντέλο.

Οι αισθησιακές φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο Μανχάταν το 1995, όταν η Μελάνια Τραμπ -τότε Melania Knauss -, ήταν 25 ετών και εργαζόταν ως μοντέλο με το ψευδώνυμο «Melania K.».

Τις πιπεράτες φωτογραφίες, έδωσε στη δημοσιότητα η Νew York Post και φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσαν πάταγο στις ΗΠΑ. Η wanna be πρώτη κυρία των ΗΠΑ, ποζάρει γuμνή σε ένα κρεβάτι μαζί με την Emma Eriksson από τη Σκανδιναβία μπροστά από το φακό του γάλλου φωτογράφου Alé de Basse­ville για το τεύχος Ιανουαρίου 1996 του περιοδικού Max. 

 

 

«Πάντα μου άρεσε να φωτογραφίζω γυναίκες, γιατί έχω γνωρίσει πολλές που επιθυμούν το ménage à trois» δήλωσε ο φωτογράφος. 

«Δεν πρόκειται για π ορνό, αλλά για κάτι όμορφο. Πάντα με σόκαρε η βιομηχανία του π ορνό γιατί καταστρέφουν το συναίσθημα και την ουσία της αγνότητας και της απλότητας», συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι η Μελάνια εργάστηκε σαν μια σωστή επαγγελματίας. «Δεν είχε καθόλου άγχος με το γuμνό και συμπεριφέρθηκε σαν επαγγελματίας». 

Πάντως, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ, υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, ρωτήθηκε για τις σeξι φωτογραφίες της συζύγου του, εκείνος μάλλον δεν έδειξε ουδεμία ενόχληση:  »Η Μελάνια ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα και έκανε τόσες πολλές φωτογραφίσεις για εξώφυλλα και μεγάλα περιοδικά. Αυτή ήταν μια φωτογραφία τραβηγμένη για ευρωπαϊκό περιοδικό πολύ πριν την γνωριμία μου μαζί της. Στην Ευρώπη, τέτοιου είδους φωτογραφίες είναι πολύ μόδα και συνηθισμένες», είπε.

Ο φωτογράφος, Alé de Basse­ville

 

news.gr

seleo.gr-Lifestyle

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: