Στενοχωριέσαι που είσαι single; Κανονικά θα έπρεπε να χαίρεσαι!

Είτε είσαι από επιλογή είτε λόγω των περιστάσεων – καθώς δε βρίσκεις αυτό που θέλεις, καλό θα είναι να συνειδητοποιήσεις ότι το να είσαι ελεύθερη είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί, ειδικά όταν αυτό σημαίνει ότι δεν κάθεσαι να υπομένεις μια τοξική σχέση.

Ναι, το να έχεις στη ζωή σου ένα αγόρι που σε κάνει ευτυχισμένη και σε προσέχει είναι ωραίο, αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο cool από το να απολαμβάνεις πίτσα με τις κολλητές σου και να βγαίνεις όποτε θέλεις, με όποιον θέλεις!

Εάν ανήκεις στο κλαμπ των κοριτσιών που είναι απόλυτα χαρούμενα με το γεγονός ότι δεν έχουν σχέση, μπορείς κι εσύ να επιβεβαιώσεις τους παρακάτω 9 λόγους που αποδεικνύουν ότι το να είσαι single είναι υπέροχο!

Μπορείς να φλερτάρεις ελεύθερα

Τι πιο ωραίο από να βγαίνεις έξω και να μπορείς να κοιτάξεις και να μιλήσεις με άλλα αγόρια χωρίς ενδοιασμό; Αυτό το αίσθημα ελευθερίας μπορεί να σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση στα ύψη και – ειδικά σε εσένα που βρισκόσουν για καιρό μέσα σε μια σχέση – μπορεί να κάνει πολύ καλό στην ψυχολογία σου.

Μπορείς να βγαίνεις με τις φίλες σου όποτε θέλεις

Εάν έχεις υπάρξει μέσα σε μια καταπιεστική σχέση, μπορείς σίγουρα να καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι αυτό. Μπορείς να βγαίνεις όπου, όποτε και με ό,τι παρέα θέλεις χωρίς να δίνεις σε κανέναν άλλον λογαριασμό, πέρα από τους γονείς σου!

Έχεις άπλετο χρόνο για να αφιερώσεις στον εαυτό σου

Το να περνάμε χρόνο με τον εαυτό μας και να ανακαλύπτουμε νέες πτυχές του, είναι κάτι που συχνά το παραμερίζουμε όταν βρισκόμαστε σε σχέση, αφού κάθε ώρα της ημέρας θέλουμε να την αφιερώνουμε σε εκείνον, ειδικά όταν είμαστε full ερωτευμένες. Ε, λοιπόν, τώρα είναι η ώρα να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν πραγματικά και να βρεις νέα χόμπι που αν δεν ήσουν ελεύθερη, ίσως να μη σκεφτόσουν ποτέ να ξεκινήσεις.

Ο μοναδικός άνθρωπος για τον οποίο αγχώνεσαι είναι ο… εαυτός σου

Όταν είσαι single, τα μόνα πράγματα που σε αγχώνουν είναι οι δικοί σου στρεσογόνοι παράγοντες και δε χρειάζεται να σπαταλήσεις έξτρα ενέργεια για να υποστηρίξεις κάποιον άλλον, πέρα φυσικά από την οικογένεια και τους φίλους σου. Ειδικά αν έχεις υπάρξει σε μια σχέση μέσα στην οποία το αγόρι σου σού φόρτωνε όλα του τα προβλήματα, μπορείς να καταλάβεις απόλυτα πόσο ανακουφιστικό είναι αυτό.

Στη photo gallery θα βρεις τους υπόλοιπους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να νιώθεις πολύ χαρούμενη που είσαι single!

Cover photo: unsplash.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: