Στέλλα Μιζεράκη: Απόδραση στο Νησί των Ανέμων μετά τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα

Η Στέλλα Μιζεράκη προσπαθεί να αφήσει τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στη ζωή της, πίσω της και να προχωρήσει, ζώντας το παρόν όσο πιο όμορφα μπορεί. Η ξανθιά καλλονή, η οποία αναδείχθηκε νικήτρια στον πρώτο κύκλο του Power Of Love έχασε πριν περίπου ένα μήνα τον πρώην σύντροφό της, Πάνο Ζάρλα σε τροχαίο ατύχημα στην Λεωφόρο Συγγρού. Ο θάνατος του αγαπητού άντρα προκάλεσε σοκ στο Πανελλήνιο και βύθισε στη θλίψη τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η πρώην σύντροφός του, αρνείται ακόμη να συνειδητοποιήσει πως ένας από τους σημαντικότερους άντρες της ζωής της, δεν βρίσκεται πλέον κοντά της. Ωστόσο, η ξανθιά καλλονή και νικήτρια του reality αγάπης προσπαθεί όσο μπορεί να προχωρήσει στη ζωή της. Φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει τον Πάνο Ζάρλα και όλες τις όμορφες στιγμές που έχουν περάσει μαζί. Αυτές τις ημέρες, μάλιστα, η Στέλλα βρίσκεται στην Μύκονο όπου περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με τους φίλους της.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την νικήτρια του POL στα γραφικά στενάκια του νησιού μαζί με τους πρώην συμπαίκτες της Κυριακή Τσανικίδη και τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί. Η Στέλλα Μιζεράκη προσπαθεί να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί, αφήνοντας για λίγο πίσω το πένθος και τη θλίψη που βίωσε…

Φυσικά, η Στέλλα Μιζεράκη δεν πέρασε απαρατήρητη…

Πηγή: filathlos.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: