Στέφανος Χίος: “Αυτός που με πυροβόλησε είχε σχιστά μάτια” (βίντεο)

Τα λόγια του δημοσιογράφου στη σύζυγό του

Ο Στέφανος Χίος αναμένεται να μιλήσει στους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης που δέχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μέχρι πρότινος βρισκόταν σε καταστολή από τις δύο σφαίρες που δέχθηκε, μία στον λαιμό και μία στα πλευρά.

“Αυτός που με πυροβόλησε είχε σχιστά μάτια”

Δημοσίευμα του dikografies.blogspot.com, αποκαλύπτει ότι, λίγο μετά την επίθεση έξω από τα σπίτι του, ο Στέφανος Χίος είπε στην γυναίκα του:

«Αυτός που με πυροβόλησε είχε σχιστά μάτια. Φόραγε φουλ φεις και το μόνο που φαινόταν ήταν τα μάτια του. Και ήταν σχιστά».

Το όπλο της επίθεσης

Σύμφωνα με το lawandorder.gr, το 9άρι πιστόλι που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση ήταν καθαρό και δεν είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλο περιστατικό το πρόσφατο παρελθόν.

Που εστιάζουν οι έρευνες

Οι αρχές πλέον εξετάζουν τρεις εκδοχές: Η πρώτη έχει να κάνει με διαφορές που μπορεί να είχε με κάποιον σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Η δεύτερη είναι κάποιος να έχει ενοχληθεί από τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας Μακελειό ή τα δημοσιεύματα στο ομώνυμο site, ενώ το τρίτο έχει να κάνει με το ενδεχόμενο να εμπλέκεται κάποια τρομοκρατική οργάνωση.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονική επίθεση στον Στέφανο Χίο – Τι του έσωσε τη ζωή (βίντεο)

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: