Σταύρος Νιάρχος & Ντάσα Ζούκοβα: Ο γάμος έγινε, ακολουθεί διήμερο γλέντι [Εικόνες]

Η Ντάσα Ζούκοβα παντρεύτηκε τον δισεκατομμυριούχο μεγιστάνα Σταύρο Νιάρχο χθες το βράδυ σε μια λαμπερή τελετή στο χιονισμένο Σεν Μόριτζ. Γαλαζοαίματοι (ανάμεσά τους και η πριγκίπισσα Μπεατρίς), αστέρες του Χόλιγουντ και άνθρωποι από το χώρο της μόδας ήταν παρόντες στο μεγάλο γεγονός. Η 38χρονη Ντάσα ντυμένη στα λευκά έκλεψε την παράσταση με το λιτό της νυφικό. Η γαμήλια τελετή έγινε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο χιονοδρομικό κέντρο του Σεν Μόριτζ ενώ οι περίπου 500 καλεσμένοι φιλοξενήθηκαν στο πολυτελές ξενοδοχείο Klum ιδιοκτησίας του γαμπρού.

Η Ντάσα, πρώην σύζυγος του Ρομάν Αμπράμοβιτς και ο εκλεκτός της καρδιάς της Σταύρος Νιάρχος μέχρι την τελευταία στιγμή κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό την ημερομηνία του γάμου τους ο οποίος τελικά τελέστηκε 24 ώρες νωρίτερα σε μια τελετή που κόστισε περί τα 5,8 εκατομμύρια ευρώ.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Η πριγκίπισσα Μπέατρις «έτρεξε» στο πολυτελές χειμερινό θέρετρο της Ελβετίας για το γάμο της κολλητής της φίλης Dasha – συνοδευόμενη από τον αρραβωνιαστικó της Edoardo Macelli Mozzi. Το γαλαζοαίματο ζευγάρι μένει στο Kulm, όπου θα πραγματοποιηθούν και οι εορταστικές εκδηλώσεις του γάμου οι οποίες θα διαρκέσουν όλο το Σαββατοκύριακο.

Οι κολλητές της νύφης Sara Foster (ηθοποιός), Jennifer Meyer (σχεδιάστρια κοσμημάτων), Kelly Sawyer (μοντέλο), Jamie Mizrahi (στιλίστρια) και Kate Hudson (ηθοποιός) πήγαν για πίτσα στο Σεν Μόριτζ πριν τη γαμήλια τελετή

Φίλες της νύφης έκαναν σκι πριν τη γαμήλια τελετή

Η πριγκίπισσα Μπεατρίς και ο αγαπημένος της πριν την τελετή πήγαν για σκι και είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τη νύφη. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους είναι ο βασιλιάς του Μονακό Pierre Casiraghi και εγγονός της Grace Kelly, ο έμπορος τέχνης Vito Schnabel από τη Νέα Υόρκη, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, η ηθοποιός Γκούινεθ Πάλτροου και η επίσης ηθοποιός Κέιτ Χάντσον.

Φήμες θέλουν και την Ιβάνκα Τραμπ να ήταν παρούσα στον γάμο. Πηγές από το θέρετρο δήλωσαν ότι η Ιβάνκα και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κουσνέρ νοικιάζουν ένα ιδιωτικό αρχοντικό στην περιοχή Via Tinus του St Moritz. Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους καλεσμένους του ζευγαριού είναι και ο αδερφός του Τζάρεντ, Τζόσουα Κουσνέτ με τη σύζυγό του τοπ μόντελ Κάρλι Κλος. Τα δύο ζευγάρια είναι κολλητοί φίλοι της Dasha και συναντιούνται τακτικά στο Μανχάταν όπου διαμένουν.

Πηγή: filathlos.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: