Στάθης Ψάλτης..«Αγόρασα δύο σπίτια σε κοριτσάκι που πουλούσε σπίρτα στους δρόμους»

Στάθης Ψάλτης..«Αγόρασα δύο σπίτια σε κοριτσάκι που πουλούσε σπίρτα στους δρόμους»Για τους ανθρώπους που έχει βοηθήσει και τη γυναίκα του, που γνώρισε όταν ήταν 15 χρονών, μίλησε ο Στάθης Ψάλτης σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Δεν έχω γιατί ό,τι είχα τα έδινα σε άλλους. Βοηθούσα κόσμο. Έστειλα τον Μάκη τον Δεμίρη να χειρουργηθεί στο εξωτερικό με δικά μου έξοδα. Όλα πληρωμένα. Έστειλα δύο παιδιά με αποκόλληση αμφιβληστροειδούς να γίνουν καλά πληρώνοντας τα πάντα. Αγόρασα σπίτι σε ένα 6χρονο κορίτσι που πουλούσε σπίρτα στους δρόμους τα Χριστούγεννα, αλλά μετά το πούλησαν και δεν μου άρεσε καθόλου. 

Γι” αυτό -όταν το ξανάκανα- το έγραψε μισό, μισό και σε μένα. Είχα πάρει στον Παπαδάκη και είχα πει το σπίτι θα της το αγοράσω εγώ». Αυτό δήλωσε στο fthis ο Στάθης Ψάλτης (σ.σ. ο οποίος εμφανίσθηκε για πρώτη φορά με κοντό μαλλί).

Προσθέτοντας πως «πήγαινα στο Μινιόν, μάζευα και βοηθούσα κόσμο. Έχω πάρει αυτοκίνητο σε φίλο μου. Έτσι λοιπόν δεν έχω δική μου περιουσία γιατί ό,τι είχα το έδινα στους άλλους. Έχω μεγαλώσει σε τόσο φτωχή οικογένεια που η μητέρα μου τηγάνιζε το αυγό με το νερό γιατί δεν είχαμε λάδι».

Όσον αφορά τη γυναίκα της ζωής του, τη Χριστίνα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής δήλωσε πως «είναι η πρώτη σύντροφος που ερωτεύτηκα πραγματικά από την πρώτη στιγμή που την είδα. Για μένα κατάλαβα ότι είναι η μάνα Γη. Είναι μοναδική.

Κάτι ξεχωριστό, κάτι πανέμορφο. Την γνώρισα όταν ήταν ακόμη παιδάκι, δεκαπέντε χρονών. Θυμάται της είχα πει »Κορίτσι μου, το στόμα σου είναι μια πυραμίδα ανεξερεύνητη. Τα σου, κάθε φορά που ανοιγοκλείνουν, μου θυμίζουν τις καμπάνες της Παναγίας των Παρισίων και ηχούν στα μου»».
iefimerida

Στάθης Ψάλτης..«Αγόρασα δύο σπίτια σε κοριτσάκι που πουλούσε σπίρτα στους δρόμους»

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: