«Στάσου Πλάι μου»: Η νέα καμπάνια από το Pedigree®


Το Pedigree®, η πρωτοπόρος μάρκα στην κατηγορία τροφής για σκύλους της Mars, έχει σαν στόχο να αναδείξει πώς ένα σκύλος μπορεί να αλλάξει μια ζωή μέσα από το νέο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Στάσου Πλάι Μου». Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού, το Pedigree® θα ενισχύσει το έργο της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης SAPT Hellas, η οποία από το 2005 προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο προγράμματα θεραπευτικής επαφής μέσω των σκύλων.

Το Pedigree® πρεσβεύει ότι κάθε σκύλος αξίζει κορυφαία διατροφή και ένα ζεστό σπίτι. Στόχος της καμπάνιας «Στάσου Πλάι μου» είναι να προβάλει την ανιδιοτελή-άνευ όρων προσφορά των σκύλων στη ζωή των ανθρώπων έχοντας ως όχημα μια ιστορία που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

H ζωή του μικρού Δημήτρη, ο οποίος διαγνώστηκε σε πολύ μικρή ηλικία με Asperger, ένα σύνδρομο που ανήκει στο φάσμα του αυτισμού, ενώνεται –με την βοήθεια της SAPT Hellas– με τη ζωή του Πατατούφη, ενός σκύλου που βρέθηκε βαριά τραυματισμένος σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας. Οι ζωές και των δυο άλλαξαν για πάντα και τώρα πια είναι αχώριστοι.

Το Pedigree® έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου σχετικά με τους σκύλους θεραπευτικής επαφής και προτρέπει το κοινό να στηρίξει το έργο της SAPT Hellas με ένα πολύ απλό τρόπο: Κάθε αγορά προϊόντος Pedigree® έως 12/11 2019 αντιστοιχεί σε μια δωρεά στη SAPT Hellas!

Με αφορμή τη συγκεκριμένη ενέργεια ο Jonas Schauman, Γενικός Διευθυντής της Mars East Med δήλωσε: «Ο κόσμος που θέλουμε αύριο ξεκινά με το πώς λειτουργούμε την επιχείρησή μας σήμερα. Με αυτό το σκοπό, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαστε σε θέση να διοργανώνουμε μια τόσο σημαντική καμπάνια στην Ελλάδα που αναδεικνύει πόσο μοναδική σχέση μπορεί να αναπτύξει ένας σκύλος με έναν άνθρωπο και πόσο μπορεί μια τέτοια σχέση να καθορίσει μια ολόκληρη ζωή. Στη Mars Hellas αισθανόμαστε υπερήφανοι που το Pedigree® θα αναδείξει την τεράστια προσφορά των σκύλων θεραπευτικής επαφής και είμαι σίγουρος ότι η προσπάθειά μας, θα βρει μεγάλη ανταπόκριση».

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: