Σταματόπουλος: Τι είπε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ο Παύλος Σταματόπουλος σε συνέντευξή του σε γνωστή εφημερίδα μεταξύ άλλων μίλησε για την συνεργάτιδά του, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ο δημοσιογράφος αναφέροντας τους νικητές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, θεωρεί μεγάλη νικήτρια και την παρουσιάστρια αιτιολογώντας τα λεγόμενά του.

«Για εµένα νικητές είναι όλοι όσοι ολοκλήρωσαν τη σεζόν, έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγµατα πια. Νικήτρια είναι σίγουρα η Ελένη Μενεγάκη, όχι µόνο γιατί είναι πρώτη, αλλά γιατί το κανάλι τής δείχνει την εκτίµησή του, µε ακόµη ένα τετραετές συµβόλαιο. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επίσης έκανε ένα καλό comeback. Η Τατιάνα Στεφανίδου έδειξε τι πραγµατικά θέλει να κάνει στην τηλεόραση και δείχνει να το υποστηρίζει. Μου αρέσει που επέστρεψε ο Πέτρος Κωστόπουλος µε ένα πρόγραµµα στο οποίο ήµουν αρχισυντάκτης του. Για εµένα αυτό είναι ένα είδος νίκης. Η επιστροφή του αποδεικνύει ότι ο Πέτρος είχε αφήσει τηλεοπτικό «κενό». Στους νικητές και το «World Party». Τέλος, όσο κλισέ και αν ακουστώ, για εµένα νικήτρια είναι και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία τα προηγούµενα τρία χρόνια βρέθηκε σε ένα πολύ εχθρικό περιβάλλον και δεν σταµάτησε να προσπαθεί, να δουλεύει και να εξελίσσεται. Αυτό για µένα είναι νίκη. Αν εµένα µε πετούσαν σε µία αρένα, όταν ήµουν 23-24 χρόνων, δεν θα άντεχα ούτε τρεις µήνες» είπε ο δημοσιογράφος στη Real.

Πηγή: thestival.gr

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: