Σταμάτη: Ο άνδρας μου είπε ότι ο Σημίτης είναι "νονός". Ο Παπανδρέου έχει σκοπό να μας εξοντώσει

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η απολογία της Βίκυς Σταμάτη ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση των εξοπλιστικών. «Εγώ είμαι αυτή τη στιγμή, η φωνή και η διαθήκη του άνδρα μου, υπάρχουν πράγματα που τα έχει γράψει και θα δοθούν εκεί που πρέπει», τόνισε, αναφερόμενη στον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος νοσηλεύεται μετά από σοβαρή εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη.

Όπως σημείωσε, είναι θύμα πολιτικής σκευωρίας που στήθηκε σε βάρος του Άκη Τσοχατζόπουλου και της οικογένειας του. «Είμαι κάτω από φαρμακευτική αγωγή για να μπορώ να σας μιλήσω», υπογράμμισε, και στη συνέχεια εξαπέλυσε κατήγγειλε πως «κάποιοι άνθρωποι φέρθηκαν εγκληματικά απέναντι στον Τσοχατζόπουλο και την οικογένεια του».

Κατά τη διάρκεια της απολογίας της, η Βίκυ Σταμάτη αποκάλυψε ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος της εκμυστηρεύτηκε μέσα στη φυλακή, μία εβδομάδα μετά την προφυλάκιση της, πως ο Κώστας Σημίτης έδωσε το «δακτυλίδι» στον Γιώργο Παπανδρέου με τον όρο να εξοντώσει το σύζυγο της καθώς πίστευε, όπως είπε, «πως ο Παπανδρέου δεν θα άντεχε πολύ. Ο φόβος του ήταν ο Τσοχατζόπουλος».

«Ο άνδρας μου είπε ότι ο Σημίτης είναι «νονός». Ο Παπανδρέου έχει σκοπό να μας εξοντώσει. Δέχθηκε χρήματα από ξένο ηγέτη του αραβικού κόσμου (σ.σ. μετά από επίμονες ερωτήσεις  ανέφερε  το όνομα του Αραφάτ) τα οποία ζήτησε να σταλούν στον Τσοχατζόπουλο. Ο πρέσβης της χώρας  επισκέφθηκε τον Τσοχατζόπουλο, του είπε υπάρχει αυτό το ποσό για σένα και ο άνδρας μου απάντησε πως δεν το γνωρίζει. Του είπε υπάρχει ένα τεράστιο ποσό που αφορά τον Παπανδρέου. Ο πρέσβης είχε σχέσεις με τον επιχειρηματία Τζορτζ Χάλακ και ο άνδρας μου του είπε να επισκεφθεί αυτόν. Ο Παπανδρέου που δεν είναι χαζός, φρόντιζε να αλλάξει και νόμισμα στα χρήματα», είπε η κα. Σταμάτη, ωστόσο παραδέχθηκε πως δεν γνωρίζει εάν έγινε τελικά η παραλαβή των χρημάτων.

Αναφερόμενη στον συγκατηγορούμενο και εξάδελφο του Άκη Τσοχατζόπουλου Νίκο Ζήγρα, τον αποκάλεσε «εφιάλτη». «Έχει κόμπλεξ γιατί ήθελε να είναι ο Άκης στη θέση του Άκη» είπε και συμπλήρωσε «Σήμερα ο Τσοχατζόπουλος βρίσκεται στην εντατική χωρίς ένα ευρώ στην τσέπη. Ο Ζήγρας βρέθηκε στη Γερμανία σε μια κλινική που δεν μπορείτε να περάσετε ούτε εσείς απ έξω κυρία Πρόεδρε η οποία στοίχιζε 50 εκατ. που τα πλήρωσε ο Τσοχατζόπουλος και ο Ζήγρας τα εισέπραξε μετά από το ΙΚΑ», τόνισε.

Ακόμη, εξαπέλυσε επίθεση στον Γιάννη Σμπώκο υποστηρίζοντας πως άνθρωπος από το περιβάλλον του συζύγου της της είχε πει ότι εν αγνοία του εκείνος εμφανιζόταν ως η «τσάντα» του Άκη Τσοχατζόπουλου. «Αυτό μου το είπε και δημοσιογράφος πρώτης γραμμής που με επισκέφθηκε το 2000. Εν άγνοια του Άκη έβαζαν ετικέτες στον εαυτό τους», είπε.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην πρώην σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου ως ένα από τα πρόσωπα που «τους κατέστρεψε». «Η  Μολντενχάουερ μια φορά μου είπε στο τηλέφωνο θα σας καταστρέψω, το κατάφερε μας κατάστρεψε».

Πρόεδρος: Εκείνη σας κατέστρεψε;

Κατηγορούμενη: Ως ένα βαθμό ναι, γιατί είχε πολύ καλές σχέσεις με την Μαργαρίτα Παπανδρέου.

ellada

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: