Στα ύψη η πολιτική αντιπαράθεση στη συζήτηση επί του πορίσματος της Εξεταστικής

Το μεσημέρι της Τετάρτης ξεκίνησε η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με τα δάνεια σε ΜΜΕ και κόμματα, με την ένταση να κλιμακώνεται εν αναμονή των ομιλιών των πολιτικών αρχηγών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσιπρας εκτός από τις επιθέσεις προς την αντιπολίτευση αναφορικά με τα δάνεια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα τοποθετηθεί για την πορεία των διαπραγματεύσεων αλλά και για τις εξελίξεις στον ΔΟΛ.  Παράλληλα θα καλέσει την αντιπολίτευση να πάρει θέση για τις πιθανές νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα μπορούσαν να βγάλουν το συγκρότημα από το τραπεζικό αδιέξοδο.

Ακόμη, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας υπογράμμισε ότι η διενέργεια αυτής της Εξεταστικής Επιτροπής είχε σκοπό να καλλιεργεί ένα πολωτικό κλίμα.

«Ούτε έλαμψε η αλήθεια, ούτε έφτασε το μαχαίρι στο κόκκαλο, όπως έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ, με την διαπλοκή. Τελικά όντως ήταν άνθρακες ο θησαυρός και πρόσθεσε ότι ούτε τώρα έλαμψε η αλήθεια, ούτε έφτασε το μαχαίρι στο κόκκαλο. Η σήψη και η διαπλοκή παραμένουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: