«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»: Αφιέρωμα στον Χρήστο Θηβαίο (trailer+photos)

Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, στις 22:00, η εκπομπή της ΕΡΤ1 «Στα τραγούδια λέμε Ναι», που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος, είναι αφιερωμένη σ’ έναν ξεχωριστό «συνήθη ύποπτο»: τον Χρήστο Θηβαίο.

Ο μοναδικός τραγουδοποιός ερμηνεύει τις μεγάλες του επιτυχίες και διηγείται ιστορίες από την επιτυχημένη πορεία του στη μουσική.

Μαζί του στη σκηνή, συνάδελφοι και φίλοι, όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Γιώργος Ανδρέου, η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Rous, οι String Demons (Kωνσταντίνος Μπουντούνης και Λυδία Μπουντούνη), η Μάγδα Βαρούχα και ο βιρτουόζος των πνευστών και συνεργάτης του Θηβαίου, Θύμιος Παπαδόπουλος.

Για τον Χρήστο Θηβαίο μιλούν, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Γιώργος Νταλάρας.

Στην παρέα της βραδιάς, ο παραγωγός Άγγελος Σφακιανάκης, οι ηθοποιοί Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Αγγελική Ξένου, οι μουσικοί παραγωγοί Μιχάλης Γελασάκης και Ιωάννα Μπρατσολιά και ο ηχολήπτης και συνεργάτης του Χρήστου Θηβαίου, Γιώργος Κορρές.

Το βράδυ της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου, ο Χρήστος Θηβαίος σε μια μουσική αναδρομή από τις «Αδέσποτες μέρες» του μέχρι το «Σιδερένιο νησί».

Σκηνοθεσία: Kοσμάς Φιλιούσης.
Διεύθυνση ορχήστρας: Mανόλης Ανδρουλιδάκης.
Συντακτική ομάδα: Έφη Γαλώνη, Θεόφιλος Δουμάνης, Αλέξανδρος Καραμαλίκης.
Οργάνωση παραγωγής: Eλένη Φιλιούση.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: