«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»: Αφιέρωμα στο θρυλικό νυχτερινό κέντρο Χάραμα (trailer)

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, στις 22:00 το βράδυ, στην ΕΡΤ1, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ», με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στο θρυλικό νυχτερινό κέντρο «Το Χάραμα».
Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στο χρόνο, σε μία εποχή αυθεντική, που άφησε το στίγμα της ανεξίτηλο στις επόμενες γενιές. Συνοδοιπόροι στη διαδρομή αυτή, σπουδαίοι καλλιτέχνες, οι οποίοι διηγούνται το μύθο με νότες.
Οι Λάκης Χαλκιάς, Ηλίας Μακρής, Μαρία Σουλτάτου, Λάμπρος Καρελάς, ερμηνεύουν αξέχαστες επιτυχίες και μιλούν για όσα τους συνδέουν με το Χάραμα.
Τα τραγούδια και ο χορός συνεχίζονται με τους Σοφία Παπάζογλου, Σαββέρια Μαργιολά, Γιάννη Κρητικό, Βαγγέλη Δούβαλη, Κώστα Τριανταφυλλίδη, Ελευθερία Κοντογεώργη, Άννα Ψυχογιού, καθώς και τον Γρηγόρη Βασίλα με το μπουζούκι του.
Ιδιαίτερη στιγμή, όταν ο Χάρης Ρώμας, καλεσμένος της εκπομπής, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε με τον Βαγγέλη Δούβαλη, απογειώνοντας το κέφι.
Μαζί μας, ακόμη, οι ηθοποιοί: Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Αντώνης Καλομοιράκης, Μαρία Θωμά, Ευγενία Ξυγκόρου και η Ιουστίνα Μάτσιατσεκ.
Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος.
Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης.
Αρχισυνταξία: Τζένη Ιωαννίδου.
Συντακτική ομάδα: Χρήστος Καρυώτης, Σταυρούλα Κεντιέ.
Διεύθυνση ορχήστρας: Μανόλης Ανδρουλιδάκης.
Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: