«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»: Αφιέρωμα στη Γλυκερία με σπάνια εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη (trailer+photo)

Το Σάββατο 27 Ιουνίου, στις 22:00 το βράδυ, στην ΕΡΤ1, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ», με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, φιλοξενεί μια μεγάλη ερμηνεύτρια, μια διαχρονική αξία του ελληνικού τραγουδιού, την υπέροχη Γλυκερία!

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια μας αφιερώνει ένα τρίωρο γεμάτο τραγούδια απ’ όλα τα μουσικά της ταξίδια. Αγαπημένες αναμνήσεις, γραμμένες σε πεντάγραμμο, ξεδιπλώνονται στη σκηνή της εκπομπής από την ίδια, αλλά και από τους φίλους που την πλαισιώνουν.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, σε μια σπάνια εμφάνισή του, σε δύο ξεχωριστά ντουέτα με την αγαπημένη του Γλυκερία.

Δύο φωνές, μία συνεργασία, ένας στόχος! Στο αφιέρωμά μας και η Μελίνα Κανά. Οι δύο γυναίκες μας μεταφέρουν στις «Γραμμές» και την ατμόσφαιρα της συνεργασίας τους με τραγούδια αγαπημένων συνθετών, καθώς και ένα «δυνατό» στιγμιότυπο αφιερωμένο στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου.

Για την αγάπη και το θαυμασμό του στη Γλυκερία μιλάει και ο σπουδαίος Αντώνης Ρέμος. Ο «ροκάς» Νίκος Ζιώγαλας συμπράττει με τη Γλυκερία στο πλατό μας, για να… λύσουν «Παλιούς λογαριασμούς».

Η Βιολέτα Ίκαρη σε κοινούς δρόμους με τη Γλυκερία, δίνει το δικό της στίγμα στην εκπομπή, ενώ συνταξιδιώτες στο ταξίδι μας είναι και οι ταλαντούχοι Βασίλης Προδρόμου, Θοδωρής Μέρμηγκας και Χάρης Μακρής.

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος
Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης
Διεύθυνση ορχήστρας: Στέλιος Φωτιάδης
Αρχισυνταξία: Tζένη Ιωαννίδου
Υπεύθυνος καλεσμένων: Χρήστος Καρυώτης
Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: