Στα ελληνοαλβανικά σύνορα βρήκαν τον φυγόποινο ληστή

Εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης στο Δελβινάκι Ιωαννίνων

Διέφυγε στην πατρίδα του παρά την καταδίκη του για ληστεία και άλλα αδικήματα, αλλά είπε να… επιστρέψει ένας 31χρονος Αλβανός! Το αποτέλεσμα ήταν να εντοπιστεί από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης στο Δελβινάκι Ιωαννίνων και να οδηγηθεί στη φυλακή με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον αλλοδαπό που είχε περάσει παράνομα στη χώρα παρ’ όλο που σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου, αλλά από τον έλεγχο των στοιχείων του διαπίστωσαν ότι ήταν και φυγόποινος. Συγκεκριμένα, είχε καταδικαστεί με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών σε κάθειρξη πέντε ετών και 14 μηνών και χρηματική ποινή 2.000 ευρώ για ληστεία κατά συναυτουργία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση, παράνομη οπλοφορία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

*** Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηλείας για εμπρησμό από πρόθεση εκκρεμούσε σε βάρος ενός 25χρονου Έλληνα που συνελήφθη στον Πύργο από αστυνομικούς της Ασφάλειας και κρατείται για να παραπεμφθεί σε δίκη.

*** Στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ένας 32χρονος Έλληνας που υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Πατρών για κλοπή.

*** Στην Καρδίτσα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.συνέλαβαν έναν 40χρονο Έλληνα επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για κλοπή, με ποινή φυλάκισης 18 μηνών.

*** Στον Πύργο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 28χρονος Έλληνας που υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου για κλοπή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.

*** Στην Πάτρα, άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν έναν 32χρονο Έλληνα όταν διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των στοιχείων του ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρώνια παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών.

*** Στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 46χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και χρηματική ποινή 700 ευρώ.*** Στο Βόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Περιφέρειας ένας 47χρονος Έλληνας επειδή εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για ελαφρά σωματική βλάβη και απειλή, με ποινή φυλάκισης ενός μήνα και δέκα ημερών.θα οδηγηθούμε σε νέα διάσκεψη στη Γενεύη, εάν όχι τότε τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: